975. Ko bom prišel kot Kralj Usmiljenja, niti ena duša ne bo več v kakršnih koli dvomih glede tega, Kdo Sem in Kaj Sem

Sreda, 20. november 2013, ob 14:15

Moja draga ljubljena hčerka, povej vsem Mojim vernikom – vsem tistim, ki verujejo Vame, Jezusa Kristusa – da Mi morajo vsak dan dodeliti čas v molitvi, da bi rešili duše tistih, ki so Mi izgubljeni. Po Milostih, ki vam jih dajem, želim, da Mi boste v zameno pomagali privesti duše tistih, ki trgajo Moje Srce.

Prositi vas moram, da vzdržite bolečino, ki jo boste čutili zaradi ločitve človeštva od Mene, Jezusa Kristusa. To bo povzročil razkol v Moji Cerkvi na Zemlji. Če sprejemate to trpljenje s popolno predajo, lahko premagam oprijem, s katerim hudobec drži tiste, ki so preslabotni, da bi oznanjali Resnično Božjo Besedo. Nikoli se ne smete bati te Misije, zakaj dana je svetu zaradi velikodušnosti Mojega ljubljenega Očeta. Svoje Stvarstvo preprosto želi ponovno dobiti nazaj nedotaknjeno tako, da ne bi izgubil niti enega samega Svojega otroka.

Ne glede na to, kdo vas trpinči, zasramuje ali preganja, samo spomnite se kazni, ki zadene vse tiste, ki pljuvajo v Moje Obličje. Ignorirati jih morate in goreče moliti za vsakega izmed njih. Bodite velikodušni v srcu in napolnjeni boste s Svetim Duhom, tako da se boste nato borili z Mojo Nebeško Vojsko, da bi rešili svet pred zlom. Zato morate počakati z ljubeznijo in zaupanjem in prinesel vam bom velike Blagoslove.

Upanja se nikoli ne sme opustiti zaradi strahu. Strah vas nikoli ne sme oslepiti za nalogo, ki se od vas zahteva, tako da, ko bom prišel kot Kralj Usmiljenja, niti ena duša ne bo več v kakršnih koli dvomih glede tega, Kdo Sem in Kaj Sem. Zberite se skupaj. Združite se. Privedite vse duše v Moje Usmiljene Roke. Da bi Mi pomagali to narediti, morate moliti to posebno Križarsko Molitev, da Mi pomagate zbrati in združiti vse duše.

Križarska Molitev (128): Da bi zbrali in združili vse duše

Predragi Jezus, pomagaj nam, Tvojim ljubljenim učencem, da zberemo svet v Tvojih Rokah in Ti izročimo duše, ki so najbolj potrebne Tvojega Velikega Usmiljenja. Okrepi nas z Darom Svetega Duha, da zagotovimo, da bo Plamen Resnice zajel vse tiste, ki so se ločili od Tebe. Združi vse grešnike tako, da bo vsakemu dana možnost za spravo. Podeli nam moč, da ostanemo neomajno zvesti Tvoji Sveti Besedi, ko nas silijo zavreči Resnico, ki je bila oznanjena svetu po Najsvetejših Evangelijih. Ostajamo v Tebi, s Teboj in za Tebe, na vsakem koraku naše poti k odrešenju. Amen.

Bodite v miru. Zaupajte Vame. Pustite vse svoje molitve pri Mojih Nogah in odzval se bom vsaki posamezni prošnji, da rešim vsako dušo, katere ime Mi je predloženo.

Vaš Jezus