894. Moliti morate za njihove duše, saj so jih prodali

Četrtek, 29. avgust 2013

Moja draga ljubljena hčerka, tisti, ki marljivo molite Moje Križarske Molitve, vedite, da svetu prinašam olajšanje od hudičevih zank.

Stara kača pada, se opoteka in izgublja veliko moči, kadar si prizadevate, da vsak dan molite Moje Križarske Molitve. In čeprav se časi velikih preizkušenj nadaljujejo, bodo vaše molitve povzročile številne neuspehe v načrtih, ki so jih skovale prostozidarske sile v svetu in katerih namen je ustvarjati razdejanje, da bi nadzorovali šibke ter ranljive. Že samo ena Križarska Molitev, ki jo izmolite iz srca, Mi zadošča, da uničim moč ošabnih političnih voditeljev, ki nimajo vesti.

Egoizem je prekletstvo in breme za sposobnost človeštva, da bi živelo v harmoniji in miru. Obsedenost z osebnimi ambicijami ne prinaša nič drugega kot razkol, saj si človek prizadeva gospodovati nad tistimi, za katere čuti, da si jih mora podrediti, da bi veliko pridobil.

Tisti med vami, ki slepo sledite ukazom tistih na položajih moči, ki vas usmerjajo k počenjanju dejanj, za katera veste, da so gnusna v Očeh Boga, boste v enaki meri spoznani za krive kot tisti, ki vas napeljujejo, da bi izvrševali takšno hudobijo. Moški in ženske, katerih oblast nad drugimi je bila dosežena z nepoštenimi in ostalimi sredstvi, se bodo morali zelo potruditi, če želijo uživati Moje Veličastno Kraljestvo.

Posekal bom samoljubneže in prevzetne med vami. Vrgel vas bom na tla, dokler ne boste postali tako ponižni kot tisti, ki jih teptate.

Zakrknjenim in trmoglavim dušam, ki jim ni mar za potrebe kogar koli, razen samih sebe, bom izrezal srca. Naučile se bodo, da ne bodo imele srca, če ne morejo ljubiti. Namesto ljubezni iščejo samo malikovanje. Te uboge duše, ki so bile pred vami na vse načine povzdignjene v svetu, so žrtve satana. Namesto, da ploskate njihovi bahavosti in pristajate na njihovo nenasitno potrebo po javnem oboževanju, morate moliti za njihove duše, saj so jih mnogi prodali.

Številne duše na položajih, od koder imajo vpliv nad drugimi, vključno s tistimi v politiki, svetu glasbe, v medijih, industriji zabave ter tistimi v svetu visokih financ, morate nositi v svojih srcih, saj so mnoge postale sužnje samih sebe in svojih potreb, ki služijo zgolj njihovim lastnim poželenjem in željam. Kvarijo nedolžne, ki posnemajo njih ter njihove življenjske sloge, ki so jih ločili od Boga.

Jaz, Jezus, obsojam svet lažnih idolov, ki jih ustvarjajo tisti, ki ne želijo nič drugega kot moč, bogastvo ter sposobnost vplivanja na druge.

Človekovo ponašanje s svojo lastno sposobnostjo je povzročilo širjenje ateizma. Povzročilo ga je prepričanje človeka, da ima umrljivi človek zaradi Daru človeške inteligence vse odgovore na resnični smisel vašega življenja na Zemlji.

Mlade duše so bile Zame izgubljene, ker malikujejo lažne idole v obliki posvetnih dobrin, mode, glasbe ter sveta zabave. Ne gre za to, da ne smejo uživati življenja – kajti to Me razveseljuje – pač pa Me žalosti, da jim manjka ljubezni do Mene in do svojih lastnih teles.

Rojeni so bili kot čisti in popolni. Njihova telesa so Dar iz Nebes. Onečaščajo svoja telesa in ne sramujejo se počenjanja opolzkih dejanj, da bi k sebi pritegnili nedolžne duše. Mnogi od teh, ki imajo takšno moč, so prodali svoje duše za svoje diabolično navdihnjene darove. Edini razlog, da so jim bili dani ti darovi, je bil razveseljevati svet, kot talent, ki jim ga je dal Bog. Toda satan je skušal mnoge ter jim v zameno za njihove duše obljubil slavno in sijajno življenje v bogastvu, oboževanju, slavi in užitku. Ko pa so prejeli te darove, so jih uporabili, da so okužili druge duše. In to se nadaljuje, dokler milijoni drugih duš ne postanejo sužnje satanu. Veliko duš, ki sledi lažnim idolom, je pritegnjenih v zasvojenost z drogami. Nimajo nobenega sramu, nobene skromnosti, niti resnične ljubezni drug za drugega, kajti vsak si prizadeva tekmovati za največjo pozornost.

Toliko časa zapravijo v bitki za lastno slavo, ki jo povzroča obsedena ljubezen do samih sebe, da Bog ne igra prav nobene vloge v njihovem življenju. Mnogi med njimi odkrito zavračajo Boga s skrunjenjem Svetega Križa – tako malo sramu imajo. Vedite, da bi trpeli strahotno usodo, če Jaz ne bi posegel. To je le ena skupina izgubljenih duš, ki jih bom zbral ter jim priskrbel Dar odrešenja zaradi vaših molitev, Moji ljubljeni verni. Po tej posebni molitvi jih bom sprejel v Svoje Zavetje.

Križarska Molitev (117): Za tiste, ki so prodali svoje duše

Predragi Jezus, posvetim Ti duše (naštejte jih tukaj) in vse tiste, ki so svoje duše prodali za ceno slave.

Osvobodi jih njihove okuženosti. Odvrni jih od grožnje Iluminatov, ki jih požirajo.

Podeli jim pogum, da bodo brez strahu zapustili to zlobno suženjstvo. Vzemi jih v Svoje Roke Usmiljenja in jih neguj, da se vrnejo v Stanje Milosti, tako da bodo sposobni stati pred Teboj.

Po Svojem Božanstvu mi pomagaj preko te molitve za satanove posvojene duše, da jih iztrgam iz prostozidarstva. Osvobodi jih iz okovov, s katerimi so zvezani in ki imajo za posledico strahotno mučenje v prostorih pekla.

Po trpljenju izvoljenih duš, po mojih molitvah in po Svojem Usmiljenju jim pomagaj, da bodo v prvi bojni vrsti, pripravljeni vstopiti skozi Vrata Nove Dobe Miru – Novega Raja. Rotim Te, da jih osvobodiš iz ujetništva. Amen.

Vaš Jezus