891. Farizeji so mnoge prebičali in umorili, preden so Me končno križali

Ponedeljek, 26. avgust 2013

Moja draga ljubljena hčerka, preden sem bil križan, so si Moji sovražniki o Meni izmislil številne laži, polne sovraštva. Farizeji so velikokrat organizirali sestanke, da bi odločili, kaj ukreniti glede Mene. Niti za en sam trenutek niso sprejeli, da sem bil poslan od Boga, da rešim človeštvo. Kako so Me sovražili. Kako so kričali in trpinčili tiste Moje učence, ki so jih ujeli.

Farizeji so mnoge prebičali in umorili, preden so končno križali Mene. Njihovo divjaštvo in hudobija sta bila v nasprotju z Božjim Naukom in Najsvetejšo Biblijo. To jih ni odvrnilo, saj so Me preganjali. Pridigali so Božjo Besedo in nato kljubovali Božji Besedi – vse obenem. Ne le, da so Me obsodili, razglasili so tudi, da Bog nikoli ne bi poslal Mesija te vrste. Zviška so gledali na ponižne in uboge ljudi ter tiste, ki so jih imeli za nepoučene v teologiji. Njihovo sovraštvo do Mene je prestrašilo mnoge uboge duše, ki so obiskovali shodnice. Tisti, ki so spraševali, zakaj so Me farizeji obsodili, so bili obsojeni še sami, ker so si drznili dvomiti o njihovih razlogih za zavračanje Mene.

Ko sem hodil po Zemlji, je bilo veliko lažnih prerokov, ki so pridigali, a Mene so imeli za norega in za tistega, ki ga ne gre trpeti. Mnogi od teh lažnih prerokov so navajali iz Knjige Stvarjenja (Geneze) in izrekali nesmiselne trditve, ki so bile žaljive za Boga, pa so jih tolerirali in jim namenjali malo pozornosti.

Čeprav so bili priča čudežem, ki sem jih storil, še vedno niso odprli svojih oči za Resnico, kajti niso hoteli videti. Tedanji duhovniki so imeli številne javne govore, ki so Me obsodili kot satanovega sina in tistim, ki so jih videli, da se družijo z Menoj, grozili, da bodo izobčeni iz shodnic. Zavrgli so Me, ker niso mogli sprejeti Mojega skromnega porekla in ker nisem bil izobražen v skladu z njihovimi visokimi pričakovanji. Zato so sklepali, da Jaz nikakor ne bi mogel biti Mesija. Verjeli so, da bo Mesija prišel iz njihovih vrst. In tako so prezirali vse v zvezi z Menoj. Počutili so se ogroženi od Mojih Besed, ki so se jih kljub njihovi zavrnitvi Mene, dotaknile na način, ki ga niso razumeli.

Niso bili pripravljeni na Moj Prvi Prihod. Zagotovo niso pripravljeni na Moj Drugi Prihod v teh časih. Vsakogar, ki si drzne reči, da je prerok, poslan, da posvari Božje otroke na Drugi Prihod, bodo tolerirali, brž ko ne bodo razodevali Resnice. Kadar pa se razodene resnični prerok in govori Božjo Besedo, bo on ali ona osovražen oz. osovražena in javno obsojen oz. obsojena. Kadar vidite odkrito obsodbo, utemeljeno na nepoznavanju Obljub, ki sem jih dal, da ponovno pridem, in ko je sovraštvo tako strupeno, da tisti, ki ga izražajo prelamljajo Božjo Besedo, boste spoznali, da Sem Jaz Tisti, ki Ga sovražijo. Samo Jaz lahko med grešniki pritegnem tolikšno sovraštvo. Samo Moj Glas povzroči takšno nasprotovanje.

Če bi Jaz hodil po Zemlji v teh časih, bi Me ponovno križali. Tisti, ki pravijo, da Me ljubijo in vodijo Moje učence v Krščanski Cerkvi, bi žal bili prvi, ki bi zabili prvi žebelj v Moje Telo.

Zapomnite si, nihče med vami ni vreden, da sebi daje prednost pred Menoj. Nihče med vami nima oblasti, da javno obsoja Mojo Besedo, ko Me pa ne poznate. Vi, ki Me obsojate, ko poskušam izpolniti Poslednjo Zavezo Mojega Očeta, ste brez sramu. Vaš napuh se Mi gnusi. V Mojih Očeh ste obsodili svoje duše. Ničesar se niste naučili o Meni. Ne verujete v Sveto Pismo, ker zanikate, da se bo zgodil Moj Drugi Prihod.

Na poslednji dan se bo od vas zahtevalo, da preštejete duše, ki ste Mi jih izgubili. Tisti dan, ko boste kriče rotili Moje Usmiljene, Me ne boste mogli gledati v Oči.

Vaš Jezus