866. Bog Oče: Imena tistih v Knjigi Življenja so prvenstveni cilj zveri

Sobota, 3. avgust 2013

Moja najdražja hčerka, na človeštvo se obračam iz Najvišjega in Najsvetejšega Kraljestva.

Moji ubogi otročiči, kako trpite zaradi Luciferjevega greha, toda vedeti morate, da bom s Svojo Vsemogočno Močjo, njega in vse padle angele izbrisal z obličja Zemlje. Ta čas je blizu, zato se morate pripraviti.

Vedite, da so za večino od vas padli angeli in demoni neznani in nevidni, toda hodijo med vami in vas vsak dan skušajo, da bi padli. Ko se ujamete v to mrežo prevar, boste kmalu spoznali, da si ne morete odpočiti ali najti resničnega miru v svojih dušah.

Izjavljam, da bodo tisti, ki jih bo zavedel lažni prerok, spoznali, da so izgubljeni in zbegani, ko bodo verjeli veliki prevari, v kateri bodo postali voljne žrtve. Ko se boste spravili Name ali na Mojega ljubljenega Sina, Jezusa Kristusa, se vam ne bo zdelo, da je tako. Verjeli boste, da so Zakramenti isti, čeprav vam bodo predstavljeni drugače. Postali bodo prazne posode in Zame ne bodo več sprejemljivi.

Svet je Moj, kljub temu pa Moji otroci nočejo Mene, njihovega ljubljenega Očeta, njihovega Stvarnika. Njihov um je bil zablokiran in hudobec je uporabil Moj Dar inteligence, da jih je premamil v prepričanje, da nikakor ni mogoče, da bi Jaz Obstajal. Tisti, ki ne verujejo Vame, v svojem življenju ne bodo imeli resnične ljubezni, veselja ali miru. Niti ne bodo sprejeli Večnega Življenja. Namesto tega bodo iskali zgolj mesene užitke, čeprav vedo, da je njihovo življenje na Zemlji kratko.

Kot Oče, Ki ljubi vsakega izmed njih, jih bom pritegnil k Sebi po Velikem Usmiljenju Svojega Sina. Moja Moč je vseobsegajoča in satan, Moj Lucifer, ki se je zaradi svojega napuha sam ločil od Mojega Boka, Me nikoli ne bo premagal. Zato so tisti, ki mu sledijo, med sebe in Mene zabili isti klin. Po znamenjih, ki jih zdaj razkrivam, bodo spoznali, da je samo En Bog, En Stvarnik, en Raj. Vsi paradiži, o katerih jim pripovedujejo lažni preroki v svetu, ki vodijo Moje otroke proč od Mene, ne obstajajo, niti nikoli ne morejo obstajati. Jaz Sem vse, kar je. Jaz sem ustvaril vse. Jaz bom končal vse. Vse mora biti skladno z Mojo Sveto Voljo. Spopadi se z Mojo Voljo, pa se boš spremenil v nič. Sprejmi Mojo Voljo in boš ostal Moj otrok.

Tisti pa, ki verujete Vame, ne smete nikoli zavrniti Mojega Sina, Jezusa Kristusa. Na svet sem prišel po Svojem Sinu, da bi vas privedel nazaj v Svoje Usmiljenje, pa ste Ga zavrgli. Ubili ste Ga, a vendar nikoli niste ubili Moje Ljubezni do vas. Zato sem dovolil, da vam je Njegovo Križanje prineslo odrešenje. To, namreč smrt Mojega Sina na Križu, je postala vaša pot do zveličanja. Njegova smrt ni bila tisto, kar se je zdela – polom v očeh hudobca. Prav po tem dejanju velikega trpljenja, prestanem z največjo ponižnostjo, je bil satan poražen. In zaradi smrti Mojega Sina na Križu je oslabela satanova moč nad človeštvom. Četudi ne more potegniti s seboj v brezno vseh Mojih otrok, bodo njegove laži kljub vsemu mnoge zapeljale. Zaradi tega se morate boriti, otroci, pa ne samo za svoje lastne duše. Če ljubite Mene, boste ljubili Mojega Sina. Če ljubite Mojega Sina, Mu morate pomagati rešiti vse grešnike.

K vam Se Obračam, da bi vam povedal, da tedaj, ko Kličem duše, še posebej tiste, ki Me ne poznajo, pa tudi tiste, ki Me, a nočejo sprejeti Mojih Zapovedi, imajo te le še omejeno količino časa, da se rešijo pred večnimi mukami.

Imena tistih v Knjigi Življenja so prvenstveni cilj zveri. Mnogi od teh duš so častilci Mojega Sina in so zveste Cerkvi. Lotili se bodo Mojega Sina, s tem da bodo sprejeli nove zakone, ne od Mojega Sina, ki jih bodo prisiljeni požreti kot novo religijo. Ta nova religija se skrbno načrtuje že dolga leta. Sledi satanističnim ritualom, toda mnogi tega ne bodo doumeli. Ko boste sprejeli te rituale, boste dajali moč satanu. Ko mu boste dali to moč, boste potrebovali veliko molitve, saj vas bo pogoltnil tako v telesu kot duši.

Moji otroci, zdaj na Zemlji posredujem skozi kazni. Uboge duše, ki zaradi teh kazni izgubljajo svoja življenja, pomagajo reševati tiste med vami, ki so Zame izgubljeni.

Kadar ste prestrašeni zaradi satanove hudobije in njegovega vpliva v vaših življenjih, si zapomnite, da bom uničil njegove predstavnike na Zemlji. Skrajšal bom vaše trpljenje, ker želim rešiti duše. Če bi dovolil, da bi se to zlo nadaljevalo, ne bi mogel rešiti vseh tistih duš, katerih imena so v Knjigi Življenja.

Vaš ljubljeni Oče
Bog Najvišji