976. Ljubezen uspeva, ker je Božji Dar in ima moč, da uniči zlo

Sobota, 23. november 2013, ob 17:00

Moja draga ljubljena hčerka, razložiti želim pomembnost ljubezni in kako lahko z njo porazite zlo ter kako se brez nje zlo širi.

Satan je nezmožen ljubezni, ampak je namesto tega egocentrično obseden s tem, o čemer je prepričan, da sta njegova moč in veličina. Kadar okuži duše, je prva stvar, ki jo naredi, da uniči ljubezen v duši. Ko to doseže, bo tej duši vcepil strašno sovraštvo, in to sovraštvo je tisto, ki povzroča razkol. Razkol in nesoglasja, navdihnjeni s sovraštvom, lahko vodijo do skrajnih dejanj, ki jih ena duša izvrši zoper drugo. Ta dejanja polna sovraštva lahko zelo pogosto vodijo h grozni okrutnosti in celo umoru. Greh napuha se vcepi v duše, ki se odprejo hudiču, to pa vodi do brezobzirnih ambicij in pohlepa. Toda kjer je ljubezen, tam je Božja Navzočnost.

Ljubezen uspeva, ker je Božji Dar in ima moč, da uniči zlo. Ljubezen ni sebična. Ljubezen je velikodušna, odpuščajoča in neomadeževana z grehom napuha. Vsak dan morate prositi Boga za Dar Ljubezni in ko vam je dana, jo uporabite kot svoj oklep zoper sovraštvo. Kadar je ljubezen navzoča v čisti duši, privlači sovraštvo tistih duš, ki so pregnale Boga iz svojega življenja. Ne morejo prenašati Božje Luči, ki sije iz duš tistih, ki so napolnjeni z Božjo Ljubeznijo.

Pojdite zdaj z vednostjo, da je treba Ljubezen uporabiti za pomoč dušam vseh tistih, ki najbolj potrebujejo Mojo Pomoč. Prosim, molite to Križarsko Molitev za Dar Ljubezni.

Križarska Molitev (129): Za Dar Ljubezni

O Bog, prosim, napolni me s Svojo Ljubeznijo.
Pomagaj mi deliti Dar Ljubezni z vsemi tistimi, ki potrebujejo Tvoje Usmiljenje.
Pomagaj mi, da Te bom bolj ljubil.
Pomagaj mi ljubiti vse tiste, ki potrebujejo Tvojo Ljubezen.
Pomagaj mi ljubiti Tvoje sovražnike.
Dovoli, da bo ljubezen s katero me Blagoslavljaš, zajela srca vseh, s katerimi prihajam v stik.
Z ljubeznijo, ki jo vlivaš v mojo dušo, mi pomagaj premagati vso zlo, spreobrniti duše in poraziti hudiča ter vse njegove hudobne zastopnike, ki skušajo uničiti Resnico Tvoje Svete Besede. Amen.

Jaz Sem Ljubezen. Kadar Me resnično ljubite, bom preplavil vašo dušo z več ljubezni, in s to ljubeznijo Mi boste pomagali rešiti svet.

Vaš Jezus