985. Mati Odrešenja: Moj Sin je umrl, da bi rešil vaše duše, ne da bi vas osvobodil tegob tega sveta

Četrtek, 5. december 2013, ob 14:00

Moj otrok, svet bo priča prerokbam iz La Saletta, ko bodo sovražniki Boga, oblečeni kot jagnjeta v ovčjih oblačilih, zdaj ošabno nastopili znotraj Cerkve mojega Sina na Zemlji in pričeli razglašati herezije, o katerih sem svarila svet. Ta čas je prišel.

Kot je bilo napovedano, se je tema že spustila nad Cerkev, in ta načrt, da bi uničili duše vernikov, se bo nadaljeval, dokler ne bo Telo mojega Sina oskrunjeno v skladu z antikristovim načrtom. Česar pa mnogi ljudje ne vedo, je to, da Božji sovražniki – vodi jih antikrist – ki se še bo razodel – verujejo v Boga. Ne samo, da verujejo v Boga, ampak, ker prezirajo vse, kar je povezano z Bogom, bodo spletkarili proti Njegovim Načrtom, da pripravi svet na Drugi Prihod mojega Sina, Jezusa Kristusa.

Za vsako Besedo, ki jo razodene moj Sin po teh Sporočilih, Mu bodo nasprotovali z oponašanjem tega, kar govori On. Če moj Sin pravi:«pripravite se zdaj preko Zakramentov in molitve«, bodo Njegovi sovražniki dajali podobne izjave, ki pa bodo drugačne. Poziv k pomoči človeštvu – ubogim – preganjanim – bo njihov glavni cilj in ne oznanjevanje Besede. Ne bodo vas pozivali, da molite za svoje duše ali za odrešenje drugih duš. Ne, namesto tega vas bodo prosili, da tem dušam pomagate s humanitarnega vidika.

Kadar od tistih, ki trdijo, da predstavljajo Cerkev mojega Sina, ne slišite poziva, da rešite svoje duše, takrat boste v svojih srcih vedeli, da je nekaj hudo narobe.

Moj Sin je umrl, da bi rešil vaše duše, ne da bi vas osvobodil tegob tega sveta, ki bodo vedno obstajale, dokler moj Sin ponovno ne prevzame Svojega Zakonitega Prestola, ki Mu ga je obljubil Bog Najvišji. Nikdar ne smete pozabiti Božje Besede. Vse, kar je zdaj pomembno, je, da rotite za odrešenje vseh duš – ne glede na to, ali so kralji ali berači.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja