984. Gorje vsem vam, sleparji, kajti ne prihajate od Mene

Sreda, 4. december 2013, ob 10:30

Moja draga ljubljena hčerka, vedi, da vsaka Beseda, ki prihaja iz Mojih Ust, prihaja iz Ust Njega, ki Me je poslal. Vsako opozorilo, ki je dano svetu po teh Sporočilih, prihaja od Njega, Ki je Vsemogočen. Prihajam v Imenu Svojega Očeta in On Me pošilja, da pripravim pot, da posvetim Zemljo, pred velikim Dnevom Mojega Drugega Prihoda.

Edino Moj Glas vam prinaša novice o tem, kaj je tisto, kar Moj Oče želi, da vedo Njegovi otroci. To so edina Sporočila, ki javno razglašajo Resnico o dveh nesvetih (lažni prerok in antikrist), ki bosta z velikim odpadom pretrgala svet na dvoje. Nikjer drugje ne boste slišali Resnice v zvezi z Mojim Drugim Prihodom, kajti niti enemu izmed vas ni bila dana Oblast, da bi govorili vsemu svetu v Imenu Njega, Ki vas je ustvaril.

Kakor vam resnična prerokinja poslednjih časov razodeva Resnico, tako bo tudi slepar povzdignil svoj glas kakor jagnje, ki bo govorilo, kot da izreka Resnično Božjo Besedo. Medtem ko se kralj Zemlje – hudobec – bori zoper posredovanje Nebes, bo med vami vstalo na stotine lažnih prerokov, ki vam nikoli ne bodo povedali Resnice. Njihova videnja in njihove besede, ki izvirajo iz njihove lastne domišljije – in v številnih primerih od hudobnega duha – vam bodo razkrivali dobre stvari, ki jih hočete slišati. Mirili vas bodo, ko boste potrebovali pomirjanje, vendar pa vas bodo zavajali. Govorili bodo o miru, kjer ne bo nobenega miru – o Resnici, kjer bo prisotna herezija – o obilni letini, kjer bo lakota. Nikoli ne boste slišali Resnice, kajti ti lažnivci ne bodo hoteli vzbuditi vaše jeze.

Resnica vas pripravlja, da se spoprimete z resničnostjo težkih časov, napovedanih v Knjigi Mojega Očeta. Dana vam je, da vas naredi močne. Toda lažni preroki, ki se potikajo med vami, vas bodo zmedli in vam govorili, da so vse stvari dobre – a so v resnici slabe, in svete, ko to niso. Ščitili bodo volkove, ki hočejo požreti duše Božjih otrok. Njihove besede ljubezni in njihovi navedki iz Svetega Pisma služijo le temu, da vas zavedejo. A kljub temu se boste mnogi raje oklenili laži, kot da bi se soočili z Resnico.

Gorje vsem vam, sleparji, kajti ne prihajate od Mene. Ko pridete k Meni in porečete: »Ampak, Jezus, vse, kar smo hoteli storiti, je širiti Dobro Novico,« vas bom zavrgel in boste izgnani. Izdali ste Me s tem, da ste lagali glede misij, ki vam nikoli niso bila dana. Zanikate Me s tem ko Mi nasprotujete in kadar Mojo Besedo javno razglašate za laž.

Nikdar ne poskušajte ovirati Božje Službe, zakaj Nebesa se bodo odprla in vi boste prvi, ki boste pokončani z lažnim prerokom ter zverjo, na poslednji dan. Kazen bo doletela vse tiste, ki zatrjujejo, da prihajajo v Mojem Imenu in ki služijo le enemu namenu. To je, da posegajo v Božjo Besedo in jo ovirajo. Ko se Bitka pri Armageddonu približuje in ko satanova vojska pripravlja to besnečo vojno zoper Božje otroke, se morate umakniti takoj, kajti če se ne, vas bo doletela Božja Jeza in nobeno Usmiljenje ne bo izkazano ne vam, ne tistim, ki jedo laži, katere prihajajo iz vaših ust, da bi se upirali Resnici.

Vaš Odrešenik
Jezus Kristus