986. Jaz Sem, najprej, Bog Velikega Usmiljenja

Sobota, 7. december 2013, ob 14:25

Moja draga ljubljena hčerka, želim, da vsi, ki Me ljubite, veste, da vas zdaj kličem, da pridete k Meni kot majhni otroci in pokleknete pred Menoj.

Odprite svoja srca in vse svoje zaupanje postavite Vame. Nato Me po Moji Ljubezni do vseh vas prosite, da izkažem Usmiljenje tistim, ki Me bodo v času Opozorila zavrnili. Prosim, molite za te uboge duše, ki so tako zelo oddaljene od Mene, saj jim bo v času Razsvetljenja Vesti skrajno mučno pokazati svoj obraz pred Mojimi vsevidnimi Očmi.

Skrušen sem od bolečine ko vsakokrat pogledam na tiste ljudi, ki Me ne poznajo ali ne razumejo, kaj se bo zgodilo v svetu, saj je Moj Čas skoraj nad njimi. Skoraj nemogoče bo pripraviti te duše, zakaj nikoli ne bodo odprle svojih ušes Resnični Božji Besedi. In tako morate vi, po svojih molitvah, rotiti Usmiljenja zanje. Preplavil jih bom z Usmiljenjem, toda to bo zahtevna naloga.

Pozivam ves svet, naj danes sliši ta Klic: Moj Čas, Čas, da se Bog končno razodene svetu v največji manifestaciji od trenutka, ko je Moje Srce prenehalo biti, ko Sem umrl na Križu, je skoraj tukaj.

Kadar tisti, ki veste za Mojo Obljubo, da ponovno pridem, stopite Predme, vas spodbujam, da, prosim, molite ne le za svoje duše, ampak za duše prekletih. Zapomnite si, kaj vam zdaj govorim. Želim, da Me na tisti dan (v času Opozorila) prosite:

»Jezus, rotim Te, usmili se vseh tistih, ki Te zavračajo in ki najbolj potrebujejo Tvojo pomoč. Amen.”

Kadar Me prosite, da pomagam drugim, lahko v tistem trenutku izlijem zelo posebne Milosti na tiste, katerih usoda je ogrožena zaradi hudičeve prevare.

Jaz Sem, najprej, Bog Velikega Usmiljenja. Nikoli ne pozabite, kako veliko je Moje Usmiljenje, kajti vedno je upanje za tiste, ki so odpadli od Mene. Ni je stvari, ki je Jaz ne bi storil, da bi jih privedel v Svoje Ljubeče Roke. Pomagajte Mi jih rešiti.

Vaš Jezus