983. Jaz nikoli več ne bom hodil v mesu

Torek, 3. december 2013, ob 19:45

Moja draga ljubljena hčerka, vsi tisti, ki pravijo, da prihajajo v Mojem Imenu ter zatrjujejo, da pripravljajo pot Gospodu, bodo dosegli, da se jih bo slišalo na vseh koncih sveta – mnogi glasovi, mnogi preroki, mnogi lažnivci – vsi, brez Božjega Dovoljenja.

Bodite še posebej pozorni, kadar slišite preroka, ki vam govori, da vas ima dolžnost pripraviti na Moj Drugi Prihod. Kadar slišite te reči in kadar vam pravijo, da se bom pojavil v svetu tako v telesu kot duši, vedite, da to ni Resnica. Zopet ponavljam Svoje Svarilo svetu: Jaz nikoli več ne bom hodil v mesu. Prvič sem prišel v mesu, ko pa ponovno pridem, bom prišel natanko na takšen način, kakor sem odšel iz Zemlje – na oblakih.

Kmalu vam bodo pokazana velika dejanja, za katera se bo mislilo, da so velika dela v pripravi na Moj Drugi Prihod. Božji sovražniki, ki bodo pravili, da so od Mene, bodo svetu pokazali več skrbno zaigranih čudežnih ozdravljenj. Številni bodo tako osupli, da bodo podlegli tej zlobni prevari. Toliko čudes, velikih del – ki se jih bo vsa pripisovalo Božji Roki – bodo celo skeptike prepričala, da so se zgodili božji čudeži. Tiste, lažne predstavnike, ki trdijo, da vodijo Moje ljudstvo, se bo zasipavalo z velikimi priznanji. Kmalu bo svet odkrito razglasil, da so ti sleparji živi svetniki, in ne bo dolgo, preden bodo predstavili antikrista.

Vse te priprave so načrtovali sedem let in hitrost, s katero se uvajajo tako radikalne spremembe, pa ni nikakršno naključje. Moj Drugi Prihod bo postal redna točka razprave. Vsem bo naročeno, naj se pripravijo na ta Veliki Dogodek, toda zmote v krščanskem nauku bodo številne. Samo tisti, z odprtimi očmi, ki lahko vidijo Resnico, in tisti, ki se ne bojijo soočiti se z Resnico, bodo videli te laži. Zanje bo to predstavljalo zelo težko breme. Sredi vsega ploskanja, pretirane hvale, s katero se bo zasipavalo tiste, ki so ukradli Sedeže Modrosti, bo malo govora o Moji Sveti Besedi. Vse, o čemer se bo govorilo, bo pomembnost dobrih del. Niti ene same besede o delu, ki ga zahteva iskanje odrešenja, kakor uči Božja Beseda.

Ko bo sekularni svet naposled popustil in združil moči z lažnimi sleparji, ki bodo prevzeli Božji Tempelj, se bo čas približal, da doživite največjo gnusobo. To bo tedaj, ko bo ustvarjen tempelj, namenjen temu, da postane sedež antikrista. Do takrat se bo tiste, ki bodo častili antikrista, štelo v milijardah. Kljub temu tistim, ki poznajo Resnico, ne bo treba dolgo čakati, zakaj vladavina zveri bo zelo kratka. In nato se bo slišala trobenta. Tisti dan bodo Božji sovražniki vrženi v ognjeno jezero, natanko tako, kot je prerokovano.

Zapomnite si prerokbe. Zgodile se bodo prav tako, kot so bile napovedane – tisti sleparji, ki pravijo, da prihajajo v Mojem Imenu, bodo ljubljeni, hvaljeni in malikovani. Tisti pa, ki prihajajo v Mojem Imenu, bodo prezirani in osovraženi. Toda iz njihovih ust bo prihajal Ogenj Duha Resnice in po njihovem trpljenju bodo rešeni številni drugi, ki bi sicer ne bili.

Vaš Jezus