982. Mati Odrešenja: Prosim, da zdaj pričnete Sedemdnevnico Odrešenja

Nedelja, 1. December, 2013, ob 16.12

Moj otrok, jaz sem žena, ogrnjena s soncem, in sonce je tisto, ki predstavlja v svetu Božjo Luč. Brez sonca ni Luči. Brez Luči ni Življenja. Brez Boga je samo smrt.

Moja vloga kot Matere Odrešenja, v kateri bom pomagala svojemu Sinu pri tej Njegovi poslednji Misiji, Njegovem poslednjem Načrtu za izpolnitev Zaveze Svojega Očeta, da prinese odrešenje vsaki duši, pomeni, da bom jaz naredila vse, kar je v moji moči, da Mu privedem duše, ki Si jih On tako želi. Želim, da je znano, da sem bila določena ne le za Kraljico Nebes, ampak tudi za Kraljico nad dvanajstimi Izraelovimi rodovi. Dvanajst narodov bo vladalo v Novem Jeruzalemu. Dvanajst zvezd na moji kroni, ki jih je na mojo glavo postavil moj ljubljeni Sin, Jezus Kristus, med mojim Kronanjem, predstavlja to prerokbo. Vsaka od teh zvezd predstavlja dvanajst narodov, ki bodo nastali na Dan Sodbe.

Vse duše, vključno s tistimi, ki bodo vstale od mrtvih, kakor tudi tiste, ki danes živijo na svetu in ki ostanejo v Božji Luči, bodo prešle v Novo Nebo in Novo Zemljo. Združile se bodo kot eno, v edinosti z mojim Sinom, ter bodo obujene v popolno telo in dušo, prav kakor je bilo, ko je moj Sin vstal od mrtvih. To stanje popolnosti je Največji Dar od Boga in dokazuje, kako usmiljen je On. To je odrešenje, ki ga je obljubil moj Sin, ko je prestajal Svoj Smrtni Boj na Križu. In zaradi Svoje velike Ljubezni do človeštva želi On rešiti prav vsako dušo, še posebej tiste, ki so Mu izgubljene.

Zdaj vsem vam izročam poseben Dar, ki ga je blagoslovil moj Sin, tako da bo vsem dušam podeljena imuniteta pred peklenskim ognjem in jim bo naklonjeno odrešenje. Moj Sin želi, da je rešena vsaka duša, ne glede na to, kako velik je njen greh. Prosim, da zdaj pričnete Sedemdnevnico Odrešenja. Začeti jo morate nemudoma in jo nadaljevati, kakor vam naročam, do konca časov. To Molitev morate moliti polnih sedem zaporednih dni v enem koledarskem mesecu, začenši ob ponedeljkih, v jutranjem času. Moliti jo morate trikrat v vsakem od sedmih dni, na enega teh dni pa se morate postiti. S postenjem se vam naroča, da čez dan zaužijete le en glavni obrok, nato pa samo kruh in vodo ob času drugih dveh obrokov.

To je molitev, ki jo morate moliti v vsakem od teh sedmih dni:

Križarska Molitev (130): Sedemdnevnica Odrešenja

Moja ljubljena Mati Odrešenja, po Usmiljenju tvojega Sina, Jezusa Kristusa, prosim, izprosi vsem dušam Dar večnega odrešenja. Po tvoji priprošnji prosim, da boš molila za osvoboditev vseh duš izpod satanovega suženjstva. Prosim, prosi svojega Sina, da izkaže usmiljenje in odpuščanje tistim dušam, ki Ga zavračajo, Ga prizadejajo s svojo brezbrižnostjo in ki častijo lažni nauk in lažne bogove. Rotimo te, draga Mati, da prosiš za milosti, da se odprejo srca tistih duš, ki so najbolj potrebne tvoje pomoči. Amen.

Moja obljuba, da svojemu Sinu, Jezusu Kristusu, pomagam v Njegovem Načrtu za človeštvo, je, da bom vse vas, ki razpoznavate mojo vlogo kot Srednice Vseh Milosti ter Soodrešenice, zbrala skupaj tako, da se bo lahko ves svet združil kot eno v edinosti z Jezusom Kristusom, vašim Odrešenikom in Zveličarjem.

Pojdite v miru. Vedno bom prosila za vas, dragi otroci, in se vedno odzvala vašemu klicu za odrešenje človeštva v Božjih Očeh.

Vaša Mati
Mati Odrešenja