941. Že res, da sem njihov edini pravi prijatelj, njihova edina rešitev, toda mnogi med njimi bodo prezrli Moja Opozorila

Petek, 18. oktober 2013, ob 12:38

Moja draga ljubljena hčerka, Moja največja žalost je, da bodo tisti, ki Me najbolj ljubijo, sedaj ko Jaz kličem k njim, množično zavrnili poslušanje Mojega Glasu.

Že res, da sem njihov edini pravi prijatelj, njihova edina rešitev, toda mnogi med njimi bodo prezrli Moja Opozorila. Celo tisti, ki slišijo Moj Glas, Me bodo prezrli in zavrgli Moje Besede kot herezijo. Ne bodo prepoznali časov, v katerih živijo, Resnico pa bodo dojeli šele med Opozorilom. Do takrat Me bodo mnogi izmed njih že prekleli ter se tako zelo oddaljili od Mene, da Jaz ne bom mogel seči v njihova srca ali rešiti njihovih duš.

Ne podcenjujte sovraštva, ki ga hudič goji do mene. Strašno je izdal Mojega Očeta, toda prezira Mene. To pomeni, da on sovraži Mojo Cerkev, poslednja bitka pa se bo odvila med Mojo Cerkvijo na Zemlji in demoni, ki jih je poslal satan. Ta bitka se je pričela in je že ukradla Moje ljubljene duše, med katerimi mnoge niso razumele, kako žalijo Boga.

Ko bo Moja Navzočnost kmalu občutena med vsemi, ki Me ljubijo – ne glede na to, ali verujejo v ta Sporočila ali ne – bom Jaz preplavil njihove duše z vednostjo v Moči Svetega Duha. To je Moja Obljuba svetu. Nikdar vas ne bom prepustil moči zla, zakaj Jaz vas vse tako zelo ljubim. Vi ste del Mojega Telesa. Vi ste Del Mene.

Najsi to hočete ali ne, Jaz vam bom sledil do Velikega Dne in se bom bojeval, da rešim vašo dušo. Lahko Mi obrnete hrbet, toda Jaz vas ne bom zapustil, zakaj Jaz Sem potrpežljiv. Moja Vztrajnost in Božanstvo presegata vaše razumevanje. Nikoli ne smete pozabiti Mene, vašega Jezusa, kajti Jaz Sem vselej z vami, čakajoč na vas, da pridete k Meni.

Vaš ljubljeni Odrešenik

Rešitelj človeštva

Jezus Kristus