910. Tisti med vami, ki hudo trpite in ki ste morda izgubili vse upanje v življenju, vedite, da ste v Mojem Srcu

Petek, 13. september 2013

Moja draga ljubljena hčerka, Moje Srce hrepeni po svetu ter po vsakomur, ki živi v njem, in obljubljam, da bom naredil vse, da vse vas, Božje otroke, združim v Svojem Srcu.

Jaz ljubim vsakega moškega, žensko in otroka, ne glede na to, kdo je – ali je mogočen, bogat, vpliven, ponižen, ubog ali zgolj preprost človek, ki živi običajno življenje. Moj Oče, Ki vas je ustvaril, vas je izbral, da ste se rodili. Vsaka duša ima svoj namen in vsak izmed vas je ljubljeni Božji otrok.

Tisti med vami, ki hudo trpite in ki ste morda izgubili vse upanje v življenju, vedite, da ste v Mojem Srcu ter da globoko čutim vašo bolečino. Jaz trpim v vas. Nikdar ne smete izgubiti upanja, ker imam prostor za vas v Svojem Raju. Kadar obupate, obračate hrbet svoji prihodnosti, ki je polna Moje Luči. Ta prihodnost je Moj Dar vam, in vse je Moje. Jaz bom odvzel vašo zaskrbljenost. Samo pokličite Me ter recite: »Jezus, odvzemi mojo strašno bolečino ter trpljenje in naj občutim Tvojo Ljubezen,« in bom takoj dvignil vaše težko breme.

Kadar se počutite prazne in ste prepričani, da vas nihče resnično ne ljubi, morate vedeti, da Sem Jaz tam poleg vas, kajti vedno vas bom ljubil, ne glede na to, kako daleč proč ste zašli. Kadar mislite, da nimate več za kaj živeti, takrat vedite, da vam bo Moj Novi Raj dal Večno Življenje. Toda najprej morate vztrajati s svojim trpljenjem v tem življenju. Kljub temu pa bom olajšal vaše trpljenje in vse, kar morate narediti, je, da Me prosite za to.

Mnogi med vami se počutite ničvredne, neljubljene, neuspešne, neizpolnjene in le malo koristne. Tako se počutite, ker je svet obseden s tako imenovanim uspehom ter ambicijami. Zdi se, da se le maloštevilni, elita, povzpnejo tako visoko. Pritiski, ki jih ustvarjajo mediji sveta, kjer se slavi bogastvo in lepoto, služijo zgolj uničevanju samozavesti običajnega človeka. Ni potrebno, da na druge napravite vtis. Ni potrebno, niti ni zaželeno, da Name napravite vtis s svojim tako imenovanim uspehom. Vsekakor trdo delajte. Uporabljajte talente, ki vam jih je dal Bog, toda uporabljajte jih, da služite drugim ter v dobro vseh. Toda vedite tole. Tiste, ki so slabotni, ponižnega duha in ki imajo preprosto ljubezen do Mene, Jezusa Kristusa, bom povzdignil do največje slave v Svojem Kraljestvu. Tisti, ki trpijo sedaj, ne bodo nikoli več trpeli v Mojem Novem Raju.

Moja Obljuba, da ponovno pridem, da vas vse zberem, se bo izpolnila med Mojim Drugim Prihodom. Pričakujte ta dan s hrepenenjem in z veseljem, saj ni daleč stran, in tedaj vam bom prinesel Darove ljubezni, radosti, sreče ter Večnega Življenja. Vztrajajte in se zbližajte z Menoj. Jaz Sem z vami. Nikoli vas ne bom zapustil, toda samih sebe ne smete ločiti od Mene, kajti če to storite, Mi boste izgubljeni. Pridite, naslonite svojo glavo na Mojo Ramo. Naj vas tolažim. Naj Jaz odpravim vašo žalost. Naj Jaz obrišem vaše solze. Naj vam Jaz podelim Svoj Mir.

Zdaj vam podeljujem poseben Blagoslov. Sprejmite ga. Sprejmite Mojo Roko in vse bo dobro. Ljubim vas.

Vaš Jezus