911. Nauk teme – veliki odpad, ki bo izšel iz ledij v Moji Cerkvi – se bo spustil kot silno gosta megla

Sobota, 14. september 2013, 3:00 zjutraj

Moja draga ljubljena hčerka, Jaz Sem Glas v vaši sredi, Ki Si prizadevam, da bi se Me slišalo med tistimi voditelji, ki širijo odpad in ki vladajo na štirih koncih Zemlje.

Nauk teme – veliki odpad, ki bo izšel iz ledij v Moji Cerkvi – se bo kot silno gosta megla zelo kmalu spustil nad vse nič hudega sluteče Kristjane. Načrt, da bi zatrli Resnico, se je pričel, in kmalu bodo mnogim med vami postale jasne sprevržene različice Mojega Svetega Nauka. Toda, medtem ko bodo Resnico zamenjali za laži, se bo Sveti Duh dvignil zoper Moje sovražnike. Moja Luč bo še vedno vidna sredi vse zmešnjave, v katero bodo svet pahnili voditelji največjega odpada vseh časov. Ne bodo odnehali, dokler svet ne bo postal kakor pogan, brez ljubezni do Mene, Jezusa Kristusa.

Sekularni svet bodo imeli za pravičnega, tistega, v katerem se bo vsakogar spodbujalo, da sledi svojim lastnim poželenjem in željam. Na vse načine bodo skušali zadušiti Navzočnost Svetega Duha. Zanikali bodo Moje Trpljenje na Križu ter pomembnost potrebe po zasluženju odrešenja, čeprav se daje vsakomur, ki se Mi odkupi in ki prosi za Moje Usmiljenje. Ne le, da bodo Božje otroke prisilno hranili z lažmi o Meni ter Mojih Naukih, marveč bodo tudi preganjali tiste, ki dvomijo v takšne laži.

S tistimi, ki od znotraj nasprotujejo voditelju Moje Cerkve, bodo brezobzirno opravili in jim ne bodo izkazali niti kančka usmiljenja. Tistim med vami, ki sprejemate lažne nauke od tistih, ki trdijo, da predstavljajo Mojo Cerkev, a v svojem srcu veste, da ne bi mogli prihajati od Mene, bom Jaz pomagal. Jaz vas bom tolažil, ko vas bom vodil. Nikdar ne smete zanikati Resnice ali podleči tistim, katerih sla po moči pomeni, da bodo lagali v Mojem Imenu, če s tem lahko ostanejo v dobrih odnosih z Mojimi sovražniki. Vaša vera bo resnično preizkušena.

Sedaj prihajam, da vam prinesem Resnico samo zato, ker boste prikrajšani za Resnico. Ko se bo to zgodilo, vam ne bo dovoljeno razodevati Resnice drugim dušam, ki ne morejo preživeti brez nje.

Molite za Usmiljenje za vaše lastne duše ter za tiste, ki jih bodo Moji sovražniki zavedli v težko zmoto.

Vaš Jezus