960. Srd Mojega Očeta bo naraščal, bolj ko se bodo Njegovi nehvaležni otroci vzdigovali v kljubovanju zoper Njegovo Vsemogočno Zavezo

Ponedeljek, 4. november 2013, ob 16:00

Moja draga ljubljena hčerka, Božji otroci morajo razumeti grozovitost velike bitke, ki se odvija med Mojim ljubljenim Očetom in hudobcem. Tako redki med vami bi sploh lahko razumeli silovitost te velike bitke, ki se je že pričela.

Angeli v Nebesih so pričeli poslednjo bitko, da bi uničili sovražnike Mojega Očeta na Zemlji. Med svojim divjanjem bo bitka zajela duše vsepovsod. Še posebej bo zavedla duše tistih, ki so v temi in ki Me resnično ne poznajo, da se bodo borili proti tistim, katerih imena so v Knjigi Življenja. Tisti, ki Me ne poznajo, ki ne verujejo Vame, ki ne verujejo v Mojega Očeta in ki ne verujejo, da satan obstaja, bodo s strani opazovali, kako se dve krščanski vojski spopadata na Zemlji. Ti dve strani bosta vsebovani znotraj krščanskih Cerkva. Kristjani na obeh straneh bodo trpeli največje preganjanje in vlekli jih bodo na vse strani, da bi jih prepričali, naj Me zapustijo.

Nedolžne duše bo prizadelo sovraštvo, ki jim ga bodo izkazovali Božji sovražniki, satan pa bo uporabljal obe strani kot figuri v sovraštva polnem načrtu, kar bo imelo za posledico strahotno opustošenje na Zemlji. Opustošenje bodo povzročili grehi ljudi ter njihovo izdajstvo Mene. Njihovo zavračanje Boga, Mojega Očeta, bo očitno, ko se bodo odločili spremeniti Zakone, določene na Njegov Ukaz, tako da bi jih lahko naredili sprejemljive za svoje grešno življenje. Vedite, da bo to pripeljalo do strašne kazni.

Srd Mojega Očeta bo naraščal, bolj ko se bodo Njegovi nehvaležni otroci vzdigovali v kljubovanju zoper Njegovo Vsemogočno Zavezo. Tisti, ki se pripravljajo na Moj Drugi Prihod, bodo zabarikadirani v nekakšno ječo, ko jih bodo silili požreti laži. Če ne bodo hoteli sprejeti herezij, ki jim jih bodo vsiljevali, jih bodo vrgli ven iz njihovih cerkva. Moja Beseda bo kmalu pozabljena. Vse, glede česar sem vas Jaz opozarjal, se bo zgodilo natanko tako, kot sem vam povedal. Tisti, ki so slepi za Resnico, bi raje živeli v laži, ker bo laže sprejeti laži, saj bodo v obliki, v kateri jim bodo predstavljene, zelo mikavne.

Herezija bo predložena množicam kot del nove konstitucije v Moji Cerkvi, ki nima nič opraviti z Menoj. Vsi bodo kriče pristali na to, ker niso ostali pozorni na čase, o katerih so bili opozorjeni, ki zadevajo obdobje pred Velikim Dnem. Zdaj se morate pripraviti na ta Dan. Oditi morate stran, kadar se dvomi v Moje Božanstvo, kakor se bo na mnoge načine v Moji Cerkvi na Zemlji. Če se spopadete z Mojimi sovražniki, ne boste zmagali. Ignorirajte jih. Molite za njihove duše in pripravljajte svoje, kajti kmalu bo vsega konec.

Vaš Jezus