959. Jaz ne dajem nobenemu človeku oblasti, da sodi drugega, da o drugem grdo govori ali obrekuje duhovnost druge duše

Nedelja, 3. november 2013, ob 19:07

Moja draga ljubljena hčerka, način, kako prepoznati satanski napad, je, da pogledate, kako se obnašajo duše, ki so okužene s hudobcem. Nikdar ne bodo mirne. Namesto tega bodo s popadljivo vznemirjenostjo kričale nespodobnosti, lagale in besno grmele nad svojimi tarčami. Prav zdaj satan in njegovi demoni strašansko besnijo, napadali pa bodo vse in vsakogar na svoji poti, ki oznanja Božjo Besedo v teh časih.

Duše, ki so polne lastnosti, povezanih s hudičem, kakršne so napuh, prevzetnost in pretirano spoštovanje svoje lastne pomanjkljive inteligence, bodo prve v vrsti, ki bodo napadale tiste, ki vodijo Mojo Preostalo Vojsko. Vsaka taktika, vsako dejanje in vsak besedni napad bodo zaznamovani z globokim in neomajnim sovraštvom do duš, ki jih bodo napadale. Njihovi napadi se bodo vedno izrazili tako, kot če bi vas, žrtve, brcnili v trebuh – klasični satanski napad.

Kadar doživite klevetanje, lažne obtožbe in obrekovanje zoper sebe, Moji ljubljeni verni, boste vedeli, da to nikdar ne bi moglo prihajati od Mene, vašega Jezusa. Jaz ne dajem nobenemu človeku oblasti, da sodi drugega, da o drugem grdo govori ali obrekuje duhovnost druge duše, v Božjih Očeh. Samo Jaz, Jezus Kristus, lahko Sodim človeka za njegove grehe. Nikomur drugemu ni bila dana ta pravica, kajti to pripada samo Meni.

Kadar v Mojem Svetem Imenu drugega sodite s sovraštvom v svojem srcu, bom tudi Jaz sodil vas po vaših dejanjih. Kadar prizadenete drugega Božjega otroka ter ga razglasite za hudobnega, potem boste tudi vi obsojeni kot hudobni v Mojih Očeh. Oko za oko – to bo vaša kazen. Morda mislite, da ste opravičeni, kadar v Mojem Imenu očrnite drugo dušo, toda namesto tega ste sovražnik v Mojih Očeh. Tisti, ki se povzdigujejo pred Menoj, zatrjujoč, da so zaradi svojega človeškega znanja boljši, morajo vedeti, da se bodo spremenili v nič. Kadar Me tajite in razglašate, da Moja Sveta Beseda prihaja iz ust hudobca, tedaj ste si zapečatili svojo usodo in nikoli ne boste videli Mojega Obličja. Nobeno Usmiljenje ne more biti vaše, kajti zoper Mene ste izrekli bogokletje.

Moje svarilo tistim, ki Me izdajajo, je tole. Če se bojujete z Menoj, ne boste nikoli zmagali. Moja Moč je Vsemogočna. Noben človek Me nikdar ne bo porazil. Kljub temu pa bodo mnogi zlomili Moje Srce, ko bodo poskušali tekmovati z Menoj, se razglašali za večje od Mene ter govorili, da je njihovo znanje boljše od Mojega. Proč izpred Mene, vi nehvaležni možje in žene – vaši grehi bogokletja nikoli ne bodo pozabljeni.

Jezus Kristus
Odrešenik človeštva