970. Pred Menoj boste stali sami – nihče ne bo poleg vas

Petek, 15. november 2013, ob 20:00

Moja draga ljubljena hčerka, z Oblastjo Mojega Očeta, Boga Najvišjega, želim obvestiti vse tiste, ki trpite v Mojem Imenu, da je blizu čas, ko se bo zgodilo Opozorilo.

Tisti med vami, ki vam je bila dana vednost o tem Mojem Velikem Dnevu Usmiljenja, boste kmalu videli znamenja. Pred Menoj morate priznati svoje prestopke, tako da boste ustrezno pripravljeni na ta dogodek, ki bo pretresel svet.

Jaz bom to storil kmalu, tako da bom lahko rešil tiste ljudi, ki so prerezali popkovino, ki jih povezuje z Menoj, preden bo prepozno. Zaupati morate Vame in se zbirati v molitvi, zato da duše v temi ne umrejo, preden jim podelim imuniteto za njihove grehe. Poglejte zdaj v svoja srca in duše ter jih zrite, kakor vas vidim Jaz. Kaj vidite? Ali boste mogli stati pred Menoj in reči; »Jezus, delam vse, kar Ti želiš od mene, da bi živel življenje, kakršno Ti pričakuješ od mene«? boste dejali: »Jezus, žalim Te, ker si ne morem pomagati, zato prosim, imej Usmiljenje z mojo dušo«? Ali pa boste rekli: »Jezus, grešil sem, toda le zato, ker se moram braniti«?

Pred Menoj boste stali sami – nihče ne bo poleg vas. Pokazal vam bom vašo dušo. Videli boste vsak madež na njej. Podoživeli boste greh, nato pa vam bom dal čas, da Me prosite, naj vam izkažem Svoje Usmiljenje. Ne zato, ker ste upravičeni do Mojega Usmiljenja – ampak zgolj zato, ker se odločim, da vam podarim ta Dar.

Moj Dan se bo zasvital nepričakovano, po znamenjih, ki vam bodo pokazana vnaprej.

Tri leta sem porabil, da sem poskušal odpreti vaše oči za Resnico. Nekateri med vami ste jo sprejeli. Drugi ste Mi jo vrgli nazaj v Moje Obličje. Zdaj je čas Mojega Božjega Usmiljenja in samo tistim, ki odprejo svoja srca Meni in ki Me sprejmejo, bo dana možnost, da se odkupijo.

Bodite hvaležni za Mojo brezpogojno Ljubezen.

Vaš Jezus