969. Njihova vera še nikoli poprej ni bila na takšni preizkušnji

Četrtek, 14. november 2013, ob 12:00

Moja draga ljubljena hčerka, Božja Luč sije na vse Njegove otroke, ki so v tem času v edinosti z Menoj, Jezusom Kristusom. Vsi tisti kristjani v svetu, ki živijo po Moji Besedi, ki uživajo Moje Telo in pijejo Mojo Kri, bodo izkušali duhovno trpljenje kakor nihče drug zaradi svoje vere Vame. Jaz govorim o vseh kristjanih, ki živijo po Resnici, ki se vedejo tako, kakor sem jih Jaz učil, in ki sledijo Mojim Naukom Besedo za Besedo.

Vsi tisti, vključno z onimi, ki nikoli niso slišali za ta Moja Sporočila svetu, bodo kmalu razumeli, kako je živeti v Meni in z Menoj. Njihova vera še nikoli poprej ni bila na takšni preizkušnji, žal pa mnogi ne bodo zmogli vzdržati pritiskov, s katerimi se bodo morali soočati zaradi sovraštva, ki se jim bo izkazovalo. Naredili bodo vse, kar je v njihovi moči, da bi ostali zvesti Svetim Evangelijem, toda s tem bodo pritegnili strašno sovraštvo in razglašali jih bodo za lažnivce. Ne bo dolgo, ko bodo vsi kristjani, ki bodo kljubovalno oznanjali Mojo Besedo, obtoženi, da so desničarski nasilneži, resnični krivci pa bodo tisti, ki jih bodo zmerjali.

Jaz vas vse rotim, da ostanete tiho in da se nikoli ne odzovete ustrahovalcem, ki skušajo uničiti vašo vero ter ljubezen do Mene. Tisti, ki bodo sikali strup in kričali nad vami, potrebujejo vaše molitve ter odpuščanje. Če boste molili za takšne duše, boste uničili satanov vpliv in težko se mu bo s svojim besom znašati nad vami.

Molite, molite, molite za vse tiste, ki bodo uporabljeni kot šahovske figure v bridkem boju za uničenje Moje Cerkve na Zemlji. Prosim, molite to Križarsko Molitev, da bi vzdržali versko preganjanje.

Križarska Molitev (126) Da bi vzdržali versko preganjanje:

Dragi Jezus, pomagaj mi vzdržati kakršno koli preganjanje v Tvojem Svetem Imenu. Pomagaj tistim, ki podlegajo zmoti, v prepričanju, da pričujejo o Tvojem Delu. Odpri oči vsem tistim, ki so morda v skušnjavi, da bi s hudobnimi dejanji, početji ali kretnjami uničili druge. Varuj me pred Božjimi sovražniki, ki se bodo vzdignili, da bi poskusili utišati Tvojo Besedo, in ki Te skušajo pregnati. Pomagaj mi odpustiti tistim, ki Te izdajajo, in podari mi Milost, da ostanem neomajen v svoji ljubezni do Tebe. Pomagaj mi živeti Resnico, ki si jo nas učil, ter ostati pod Tvojim Varstvom, vekomaj. Amen.

Pojdite, vi vsi, ki Me resnično ljubite, in se držite vsega, kar Sem vas učil. Ljubite drug drugega, kakor Sem vam zapovedal. Nikoli ne izkazujte sovraštva drugim. Namesto tega molite za tiste, ki vas preganjajo. Izkazujte ljubezen, kadar se vam izkazuje sovraštvo, kajti to bo vaše orožje zoper moč zla.

Vaš Jezus