934. Pomirite se, vsi, in vedite, da je Bog vselej Mogočen ter da ni dejanja, najsi je še tako hudobno, ki ga On ne bi mogel pomendrati

Petek, 11. oktober 2013, ob 22:30

Moja draga ljubljena hčerka, vedi, da hodim ob tebi vsak dan, vsako minuto, čakajoč tvoj odziv. Pridejo trenutki, ko imaš preveč dela za to Misijo, vendar pa moraš vedno prihraniti ustrezen čas Zame, tvojega Jezusa. Zapomni si, da Sem Jaz vedno Navzoč ter da se vedno odzovem tistim, ki kličejo k Meni. Nikoli te nič ne sme ločiti od Moje Družbe, kajti čas, ki ga nameniš Meni, ti naklanja velike Milosti.

Danes prosim vse, ki verjamete, da zdaj govorim vsemu svetu po Knjigi Resnice, da se pripravite. Nikoli ne dopustite, da bi vam Moja Sporočila vzbujala zaskrbljenost, vznemirjenost ali paniko. Nikdar ne mislite, da bi Jaz od vas zahteval, da zbežite s svojih domov v pribežališča, kajti ta ukaz ne prihaja od Mene. Pribežališča, o katerih govorim, so tisti kraji, kamor morate iti, da bi se udeleževali Maše ter prejemali Zakramente.

Moji zvesti služabniki se zdaj po vsem svetu pripravljajo na prihod tistega dne, ko ne bo več vsakodnevne Daritve Maše.

Vedno morate imeti Blagoslovljeni Pečat Živega Boga v svojih domovih in v katerem koli formatu, ki ga lahko imate, tako da ga lahko tudi nosite s seboj. To vas bo varovalo pred kakršnokoli obliko preganjanja, vi pa boste pridobili moč, ki jo potrebujete, da ostanete zvesti Bogu ter vsemu, kar je jasno določeno v Najsvetejši Bibliji.

Pomirite se, vsi, in vedite, da je Bog vselej Mogočen ter da ni dejanja, najsi je še tako hudobno, ki ga On ne bi mogel pomendrati.

Tisti med vami, ki se odločite odzvati Mojemu Klicu, ste blagoslovljeni. Posledično pa boste vi s svojim dejanjem ljubezni do bližnjega širili Pečat Živega Boga povsod, kamorkoli boste šli. Zdaj morate storiti sledeče: Zaupajte Vame. Nikoli se ne počutite vznemirjeno, zakaj Jaz ne širim strahu. Jaz širim Resnico, ki je lahko za nekatere neznosna. Jaz Sem vaš Zaščitnik, vaš Odrešenik, in kmalu bom prišel, da vam prinesem dokončno odrešenje ter prihodnji svet, v katerem ne bo nobenega zla. Bodite mirni. Vodil in varoval vas bom vse ter vam podelil Dar vztrajnosti v vseh preizkušnjah, ki so pred vami.

Vaš Jezus