933. Bog Oče: Satan in njegovi demoni so nanovačili zelo veliko vojsko

Torek, 8. oktober 2013, ob 15:40

Moja najdražja hčerka, Moje Božanske Moči se dajejo vsem Mojim otrokom, ki se obrnejo Name, da Me prosijo – po Mojem Sinu – naj jih ohranim v teh časih velikih preizkušenj na Zemlji.

Greh je tako razbohoten, da Moj Sin zdaj trpi isti Smrtni Boj, ki ga je na Križu prestajal za vsakega izmed vas. Greh je tako razširjen, da ste vsi postali neobčutljivi zanj ter za zlo, ki diha iz njega. Moji otroci, priti morate k Meni in nikoli ne opustiti svojega iskanja miru ter ljubezni. Nikoli ne mislite, da ne bom slišal vaših glasov, ko kličejo k Meni, pa če ste še tako neznatni.

Drugi Prihod Mojega Sina bo povzročil veliko zmedo, razkol, nezaupanje, sovraštvo in žalost, kajti Resnica Moje Svete Besede bo zavržena. Satan in njegovi demoni so nanovačili zelo veliko vojsko – tako veliko in močno vojsko, da ne bi mogli verjeti, če bi lahko videli, kako se je oblikovala. Ta vojska nadzoruje, kaj se vam, Moji otroci, govori v javnosti (medijih). Od zdaj naprej vam bodo zelo redkokdaj povedali Resnico. S tem mislim Resnico glede Moje Najsvetejše Zaveze.

Nobene zadeve, ki se nanašajo na svet, v katerem živite, vam ne bodo v resnici razkrite, ko boste kmalu doživeli vojne, načrtno ustvarjene, da bi uničile Moje ljudstvo. Nobena od teh vojn ne bo v dobro človeka, niti ne bodo pravične. Mojo Besedo, ki je bila dana svetu od takrat, ko je prvi prerok razodel Moje Želje, se ne bo več jemalo resno. Beseda, kakor je bila dana po Mojem Sinu, Jezusu Kristusu, bo zlorabljena in oskrunjena, da bi upravičevali laži.

Čas je, da vsi tisti, ki so poklicani k služenju Mojemu Sinu, ostanejo budni. Ne morete prezreti tega, Mojega Klica človeštvu. Jaz vas po Svojem Sinu prosim, da ostanete skupaj, v edinosti z Njim v vseh časih. Vi, Moji otroci, ste satanov prvi cilj, kajti on ne bo miroval, dokler najprej ne zavzame Cerkve Mojega Sina na Zemlji. Brez Cerkve Mojega Sina ne bo mogel pritegniti duš, po katerih najbolj hrepeni. Vas, Moje otroke, bo zver – antikrist – prizadel in mučil, če se uklonite pritiskom, ki vas silijo, da bi sprejeli nov lažni nauk, ki ga zdaj skrbno in neizprosno pripravljajo.

Jaz, Oče vseh vas, Bog Najvišji, želim razkriti, da bodo Moji sovražniki antikrista kmalu sprejeli v skrivnih ritualih. Zaprisegajo ga za skritimi zidovi, na krajih, ki so namenjeni Adoraciji Mojega Sina. Cerkveno prostozidarstvo, ki mu boste zdaj priča, igra pomembno vlogo v tej gnusobi. Na žalost se mora vse to zgoditi, preden se izpolni Moja Zaveza, da bom vse Svoje otroke ponovno zbral v Raju, ki sem ga na začetku ustvaril zanje.

Na vas, tistih med vami, ki sem vas Jaz izbral, bo, da boste vedno priznavali Resnico, tako da boste lahko pomagali Mojemu Sinu rešiti druge duše, ki bodo izrekle prisego, da bodo sledile zveri.

Podoba Mojega Sina, splošno razširjena po vsem svetu, bo kmalu zamenjana s podobo lažnega preroka. Najprej bodo namesto Podobe Mojega Sina častili njegovo podobo. Temu bodo nato sledile velike podobe zveri v vsakovrstnih formatih, katere znamenje 666 bo vgrajeno v čisto vsako sled, ki jo bo pustil na nič hudega slutečem svetu. Videli boste ta znak skrit v takšnih zlobnih predmetih, ki se bodo uporabljali, kakor bi kdo nosil svete predmete. Izdelali bodo takšno obliko jagod rožnega venca, da bi malikovali novo edinost cerkva tega sveta, ki bo kmalu razglašena. Novo svetovno religijo se bo proslavljalo tako, da se bo vzelo svete molitvenike, medalje, škapulirje, rožne vence, Križe in se jih oskrunilo, tako da bodo postali talismani za srečo.

Vsi bodo ljubili antikrista, kajti ta bo po eni strani predstavljal svet zunaj religije, ker pa ga bo sprejemal lažni slepar v Cerkvi Mojega Sina na Zemlji, bo videti, kot da predstavlja vse, kar je v svetu svetega.

Moji otroci, naj se vam ob teh novicah ne trga srce, zakaj če boste poslušali Mene in hodili po Poti Mojega Sina, vam bom prihranil večino preganjanja v duhu, ki bo prišlo. Vaše upoštevanje teh Sporočil bodo od časa do časa oslabili napadi, ki jih bo zasejal satan. Nekateri izmed vas boste odšli proč. Nekateri boste dvomili. Velika večina med vami pa Mi bo ostala zvesta in za vašo poslušnost vam bom podelil velike Naklonjenosti ter Milosti.

Ljubim vas, otroci. Usmiljen bom, in kadar Me po Mojem Sinu prosite, da pomirim vaša srca ter vam pomagam, da ostanete mirni in z zaupanjem hodite proti Vratom Mojega Novega Raja, bom odgovoril na vaš klic.

Vaš ljubeči Oče
Bog Najvišji