880. Obdržati morajo Svete Misale, mašniška oblačila, Sveto Pismo in Svete Križe. Vse to bo zamenjano

Sobota, 17. avgust 2013

Moja draga ljubljena hčerka, številni, ki so blagoslovljeni z močno vero in ljubeznijo do Mene, Jezusa Kristusa, končno pričenjajo prepoznavati Moj Glas, ko govorim svetu po teh Sporočilih.

Tisti, ki zapravljajo svoje življenje v hlapčevanju kači, prav tako vedo, da sem Jaz Tisti, Ki govori. In tako se na eni strani pričenja bitka, da bi izpolnjevali Mojo Sveto Voljo, na drugi pa želja sovražnikov Boga, da bi se bojevali zoper Mene.

Tisti, ki načrtujejo, da bodo človeštvu prizadejali trpljenje, kot del zaveze z zverjo, bodo pazili, da ne bodo opaženi, kako javno zavračajo ta Sporočila, kajti če bodo storili tako, jim bodo dali verodostojnost.
Namesto tega bodo sovraštvo do Mene širili na druge načine, začenši z uničevanjem vere tistih v Moji Cerkvi. Srca tistih, ki Me ljubijo, bodo nahujskali zoper njihove sobrate kristjane. Raje bodo toplo sprejemali pogane, novodobske čarovnice in častilce zveri, kot pa kristjane, ki bodo nasprotovali gnusnim poganskim ritualom, ti se bodo izvajali v Katoliških Cerkvah in kmalu tudi v ostalih krščanskih cerkvah.

Ti dogodki morajo šele priti. Prosim, ne mislite, da so se sedanje Svete Maše ali Zakramenti že spremenili, čeprav se bodo spremenili zelo kmalu. Ko se bodo, se morate obrniti proč in Me braniti.

Zadnjih nekaj let zlo prostozidarstva v Moji Cerkvi na Zemlji načrtuje veliko sprememb. Zdaj je že skoraj čas, ko bodo razglašeni njihovi načrti, ki so v najvišjih krogih cerkva že znani. Razkriti bodo z razglasom, da se Katoliška Cerkev modernizira, tako da bo lahko postala relevantna v današnji novi, predsodkov prosti, liberalni družbi. Rečeno bo, da Cerkev preteklost pušča za seboj, zatem pa še, da bo njen moto sprejemati vse vere, da tako pokaže, da ni ozkogledna. Ta razglas bodo proslavljali po vsem svetu in mediji bodo o tej sijajni novici poročali na svojih prvih straneh, medtem ko so prej na Katoliško Cerkev gledali z odporom.

Satanovo seme bo porabljeno in novi obredi, v katerih bo obličnost Svetih Maš predstavljena v obratni smeri, vendar pa bodo vsi pravilni izrazi, ki se nanašajo na Moje Trpljenje, nadomeščeni z nesmisli – prazne besede – prazne posode – prazni tabernaklji. Vsi Moji Križi bodo zamenjani s skrivnimi simboli okultnega.

To je opustošenje, o katerem je bilo rečeno preroku Danijelu. To je konec Moje Svete Evharistije in konec Maše, kot ju poznate, na mnogih krajih. Toda Moji ljubljeni zvesti služabniki bodo zdaj pripravili proizvodnjo Svetih Hostij. Obdržati morajo Svete Misale, mašniška oblačila, Sveto Pismo in Svete Križe. Vse to bo zamenjano.

Kmalu se morate zbrati in načrtovati, kajti ne bo vam dovoljeno Maševati v skladu z Mojo Voljo.

Vodil vas bom, Moji sveti služabniki, ko napoči čas. Tisti kristjani, ki ste prepričani, da bo to gnusobo videti samo v Katoliški Cerkvi, pa vedite, da bo prizadela vse krščanske cerkve, dokler ne bodo pregnali vseh omemb ali znamenj Mene. Sčasoma boste za omenjanje Mojega Imena ostro kaznovani.

Pretreseni boste nad tem, kako hitro se bo dozdevno nedolžna, prenovljena, toda onesnažena Cerkev sprevrgla v zli kult. Izjemno se bodo potrudili za kaznovanje tistih, ki bodo kljubovali njihovi, od človeka izdelani, poganski, novi svetovni religiji.

Kristjani in Judje bodo glavna tarča sovraštva in bodo preganjani zaradi svoje veroizpovedi.

Namesto da bi se bali, vas Pozivam, da ste se pripravljeni bojevati za Moje Ime. Nikoli ne pozabite, kako zelo Sem še vedno osovražen. Vedite, da bo, ko hodite za Menoj v teh časih, ki prihajajo, vaš križ veliko težji, kot so ga nosili tisti, ki so prišli pred vami.

Vaš Jezus