881, Mati Odrešenja: Najti bodo morali kraje pribežališč, tako da bodo lahko zagotavljali vsakodnevne Svete Maše in Sveto Evharistijo

Sobota, 17. avgust 2013

O moji dragi otroci, kako zelo moje Srce žaluje nad trpljenjem, ki v kratkem čaka duhovnike v Katoliški Cerkvi.

Toliko dragocenih služabnikov mojega Sina, katerih edina želja je služiti Bogu in privesti duše na pravo pot do zveličanja, se bo soočilo s tako hudimi preizkušnjami, da bodo številni v strahu odpadli. Veliko jih bo slepih za Resnico in bodo sprejeli velike spremembe v Cerkvi ter jih pozdravili v zmotnem prepričanju, da so v dobro vseh. Tisti, ki bodo prepoznali prevaro, predstavljeno katolikom, bodo bežali. Tako silno prestrašeni nad svojo usodo bodo zapustili Cerkev, kajti preslabotni bodo, da bi se zoperstavili takšni hudobiji.

Tisti duhovniki, ki ne bodo pristali na lažno doktrino, bodo obtoženi krivoverstva, in mnoge bodo javno ukorili zaradi nepokorščine do tistih, ki so jim odgovorni. Številni bodo izobčeni. Drugi bodo pretrpeli mučeništvo. Bodo pa tudi taki, ki bodo skrivaj vodili Cerkev – Cerkev, ki jo je svetu dal moj Sin.

Najti bodo morali kraje pribežališč, tako da bodo lahko zagotavljali vsakodnevne Svete Maše in Sveto Evharistijo. Vodil jih bo Sveti Duh, sledila pa jim bo Preostala Vojska mojega Sina, ki bo ostala bojevito zvesta Njegovim Naukom in Zakramentom vse do poslednjega dne.

Če ste v kakršnem koli dvomu glede upravičenosti tega svarila, morate razumeti, da bodo mene, ljubljeno Kristusovo Mater, zlorabili za prikrivanje resničnega naklepa tistih sil, ki so vdrle v Cerkev mojega Sina na Zemlji. Izkoristili me bodo kot simbolično figuro Cerkve, da bi odvrnili pozornost ljudi od resničnih nakan te zlobne skupine. Da bi prepričali Božje otroke, da ohranjajo zvestobo resnični Božji Besedi in tradicijam Katoliške Cerkve, bodo pripravili obrede, o katerih bodo dejali, da so meni v čast. Fatimske prerokbe bodo zlorabili za onečaščenje moje podobe, tako da bodo svetu predložili veliko prevaro. Uporabili me bodo za oskrunitev Cerkev mojega Sina, vse, kar bodo storili, pa bo v obratnem vrstnem redu, tako kot to zahteva hudobec.

Z dajanjem vtisa, da častijo Božjo Mater, bodo številne katolike zavedli v lažni občutek varnosti. To bo pomenilo, da bodo slednji hipoma pozabili na kakršne koli dvome, ki bi jih sicer imeli, ko bodo priča čudnim novim spremembam Maše in Zakramentov. Kako silno me to žalosti. Mojo podobo bodo namerno uporabili, da bi sramotili mojega Sina.

Satan me zaničuje. Se me pa tudi boji. Da bi prizadel mojega Sina, bo preko duš, na katere vpliva, šel zelo daleč, da bi s številnimi skrivnimi obredi in črnimi mašami oskrunil mojo podobo. Moj kip bo okrašen s satanističnimi simboli in na mnogih krajih me bodo onečaščale prostozidarske skupine, ki so prevzele nadzor.

Molite, molite, molite, otroci, vsak dan, za moč, da se boste pogumno soočili s to izprijenostjo. Ne bojte se je. Sprijaznite se s tem, da satanova vojska zdaj nadzoruje mnoge države povsod po svetu. Ko se s tem sprijaznite, vam bosta lahko dani moč in odločnost, ki ju potrebujete. Kadar po Križarskih Molitvah prosite za te milosti, boste lahko, in tudi boste, pomagali zmanjšati to hudobijo.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja