861. Nikoli ne sprejmite križa, ki ni podoben Križu, na katerem sem bil Jaz križan

Torek, 30. julij 2013

Moja draga ljubljena hči, kako prijetni so glasovi tistih, ki Me ljubijo in Me tolažijo v tem času velike bridkosti. Vi, Moji ljubljeni verni, ki Me nikoli ne boste zapustili, ste kakor med, sladki v Mojih Ustih, blagodejni za Moje Telo in dvigujete Mojega Duha.

Mnogi bodo sledili zmotam, ker se bodo bali vztrajati in kljubovalno braniti Božjo Besedo. Sprva bodo zmedeni zaradi novih praks, novih simbolov, novih oblačil, novih oblik oltarjev in novih križev. Nato bodo sprejeli vse te nove stvari kot znamenja časov. Zatem pa bodo te uboge duše navdušeno sprejele ta novi, moderni, tako imenovani zedinjeni pristop k češčenju Boga. Toda tisti, ki so Moji, bodo ostali zvesti Moji Besedi, na vse veke. Oni so hrbtenica Moje Cerkve na Zemlji in se nikoli ne bodo zlomili.

Moja želja je, da se vi, Moji zvesti Kristjani – iz vseh veroizpovedi – zberete skupaj, da se bojujete z demoni, ki so bili izpuščeni iz Pekla in ki blodijo med vami. Nikoli se ne opravičujte za to, da Me ljubite. Nikoli ne sprejmite križa, ki ni podoben Križu, na katerem sem bil Jaz križan. Ko bom manjkal ali pa Me ne bodo omenjali, boste vedeli, da se ta okuženost širi po vseh teh Cerkvah, to pa so načrtovali Moji sovražniki. Če pa sprejmete njihove satanistične obrede in simbole, boste sebe izpostavili zlu.

Ostanite Mi zvesti. Naj vaše vsakodnevne molitve ostanejo preproste. V svojih domovih hranite Blagoslovljeno Vodo in Moj Križ. Zaščitite drug drugega. Ostanite pokorni tistim Mojim svetim služabnikom, ki Mi bodo ostali goreče zvesti in Me ne bodo hoteli izdati. Nato preživite preostanek svojega časa v molitvi za duše ateistov, za tiste, ki verjamejo v poganske bogove, in za tiste, ki bodo slepo sledili sovražnikom Moje Cerkve v divjino.

Ostanite tesno povezani z Menoj in Me vsak dan prosite za moč. Jaz bom ob vaši strani med temi bridkimi preizkušnjami, ki prihajajo, in nikoli ne bom zapustil tistih, ki Me iščejo.

Vaš Jezus

Dodaj odgovor