860. Mati Odrešenja: Obdržati morate tradicionalne Križe, kajti kmalu bodo izginili

Ponedeljek, 29. julij 2013

Moji otroci, vedno se spominjajte, da bom, po Božji Moči in Milosti svojega Sina, strla zver in da se bo vladavina hudobca nenadoma končala, ko se bo vse zdelo brezupno.

V teh težkih časih moj Plašč Zaščite prekriva vse tiste, ki kličejo mojo pomoč. Zapomnite si, kakor sem izgubila svojega Sina, ko je bil star dvanajst let, tako sem Ga tudi našla v Templju. Molite, moji otroci, in pojdite zdaj v svoje cerkve, da darujete žrtve, potrebne za to da prosite za stanovitnost med to strašno duhovno bitko za duše.

Moj Sin je tako zelo trpel s Svojo smrtjo na Križu, toda to je bilo zgolj eno breme. Največje trpljenje, ki ga On prestaja danes, je za tiste, ki so Zanj že izgubljeni. Zdaj pa, ko si hudobni duh prizadeva od Njega odtrgati vse tiste, ki Ga ljubijo, Ga Njegova Bolečina žge kakor meč in Ga trga na dvoje.

Duše žrtve bodo sedaj trpele najhujše bolečine, kajti preganjanje Božjih otrok narašča. S Križem mojega Sina ste bili rešeni. Z Njegovim Križem se boste bojevali zoper zlo in Njegov Križ, ko je blagoslovljen, vas bo varoval. Toda, če se ta Križ spremeni ali je videti drugačen, je to posmeh smrti mojega Sina za rešitev grešnikov. Obdržati morate tradicionalne Križe, kajti kmalu bodo izginili.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja

Dodaj odgovor