953. Moja Cerkev je bila zgrajena na Resnici in nič razen Resnice se ne bi smelo razlivati z njenih ustnic

Nedelja, 27. oktober 2013, ob 23:30

Moja draga ljubljena hčerka, kadar ošabni in sekularni svet odkrito ploska Moji Cerkvi, tedaj vedi, da sta dve ločeni entiteti blizu združitvi v eno. Ko se Moja Cerkev oklene sekularnega sveta, zaradi slednjega postane politično motivirana ter išče priznanje v svetu politike in poslov, tedaj vedite, da Jaz nikoli ne bi odobraval takšnega početja.

Moja Cerkev je bila zgrajena na Moji Besedi. Moja Cerkev je bila zgrajena na Resnici in nič razen Resnice se ne bi smelo razlivati z njenih ustnic. Kadar Moja Cerkev z Mojo Oblastjo govori proti grehu, bo vedno trpela kritiziranje, kajti človek bo vedno zagovarjal greh. Greh napravi njegovo življenje bolj sprejemljivo zanj ter za druge in storil bo vse, kar je v njegovi moči, da bo pekel razglasil za nesmisel. Kadar Moja Cerkev govori samo o tem svetu, o njegovih tegobah, njegovih problemih, o trpljenju človeka in ne oznanja Božje Besede, tedaj se sama ločuje od Mene. Samo tisti znotraj Cerkve, ki ostanejo zvesti temu, kar sem jih Jaz učil, lahko zares rečejo, da pripadajo Moji Cerkvi. Mojo Cerkev sestavljajo samo tisti, ki govorijo Resnico.

Kadar oni znotraj Moje Cerkve zavržejo Mene, Jezusa Kristusa, tedaj je hudobni duh vdrl v njeno domeno. Mene se izriva iz Moje Cerkve. Nič več Se Me ne spoštuje tako kot nekdaj. Mojih Lastnih Besed se ne uporablja več za oznanjanje Resnice. Izkrivljajo jih, da opravičujejo besede, dejanja in ravnanja, ki ne prihajajo od Mene, niti nikoli ne bodo prihajali od Mene. Moje Besede nikdar ni mogoče spreminjati in vsakdo, ki vzame Mojo Besedo ter jo oskruni, bo trpel večno kazen.

Vaš Jezus