952. Jaz ne bom stal ob strani in opazoval, medtem ko si uničujete svoje življenje, ki je lahko vaše na vekomaj

Sobota, 26. oktober 2013, ob 17:52

Moja draga ljubljena hčerka, kadar ljudje skušajo ugotoviti, katerim izmed Božjih otrok želim prinesti Svoje Usmiljenje – je odgovor: vsem. Jaz ne delam razlik, ker ljubim vse rojene duše, od katerih je vsako ustvaril Moj Oče. Nobena duša ne more biti izključena iz te Moje poslednje Misije za rešitev človeštva. Jaz prihajam, da vsem prinesem odrešenje.

Vprašajte katere koli dobre starše, ali bi oni raje žrtvovali enega otroka kot drugega, pa bi vam povedali tole. Ne glede na to, kako grdo se vedejo ali me prizadenejo, jih nikoli ne morem zavreči, ker so del mojega mesa. Enako velja za sovražnike Boga. Oni Ga žalijo in Mu povzročajo veliko bridkost, toda On jih še vedno ljubi, zakaj izšli so od Njega, čeprav so sestradani zaradi greha človeštva.

Kako to, boste morda vprašali, da lahko Jaz odpustim tistim, ki Me najhuje prizadenejo? Ki trpinčijo druge ter jim zadajajo bolečino in trpljenje? Zato, ker jih ljubim. Jaz bom vedno ljubil grešnika. Njihovi grehi se Mi gabijo, toda Jaz bom vedno čakal, da jih objamem.

To Misija je namenjena odpuščanju. Gre se samo za reševanje vaših duš. Čeprav so Moje Besede občasno ostre, se vam dajejo, ker vas ljubim in so Mi misli na to, da bi vas izgubil, neznosne. Tisti, ki so Me izdali zaradi življenjskih ambicij, se nikoli ne smejo bati priti k Meni ter prositi za Mojo pomoč. Pogrešam vas. Žalosten sem, toda izkoristil bom vsako posredovanje, ne da bi prekršil Zavezo Mojega Očeta o svobodni volji, ki bo vedno ostala vaša vse do novega začetka. Nič, kar storite, vas ne bo ločilo od Mene, kadar Me prosite, da vam odpustim.

Jaz bom svet potopil v Svoje Usmiljenje in za vsako hudobno dejanje, ki ga bodo zagrešili Moji sovražniki, vam obljubljam, da bom posredoval. Ne bom vas vrgel volkovom, ki vas hočejo požreti. Ne bom stal ob strani in opazoval, medtem ko si uničujete svoje življenje, ki je lahko vaše za vekomaj. Podpiral vas bom vse do trenutka, ko boste morali sprejeti poslednjo odločitev. Ne bom tako zlahka izpustil vaše duše. Umrl Sem krute smrti, da bi vas rešil. Tokrat boste doživeli najsilnejše Božje Posredovanje, da bi vas ponovno pridobil. Vi ste Moji. Jaz Sem vaš. Zver ne bo osvojila duš zlahka, zakaj Jaz Sem Bog, mogočna sila. Jaz Sem Vsemogočni. Satan nima ničesar, toda njegova prekanjenost bo pritegnila slabotne med vami. Rotim vse vas, ki Me ljubite, da molite, da bodo slabotni sprejeli Moje Božje Posredovanje z ljubeznijo v svojih srcih.

Vaš Jezus