589. Milijarde duš, ki so že v peklu, so tiste, ki so Me v času svojega življenja brezsramno zavrnile

Sobota, 20. oktober 2012

Moja draga ljubljena hčerka, videnje, ki sem ti ga dovolil izkusiti sinoči, je bilo namenjeno okrepitvi tvoje duhovnosti, pa tudi temu, da ti je pokazalo Resnico življenja po smrti.

V prvih urah po smrti satan pošlje svoje demone, da bi skušali duše – celo na tej stopnji.

Skuša jih, da bi zavrnile stanje Vic. Enako stori tistim, ki so umrli v stanju milosti in jim je namenjeno iti v Nebesa.

Pokazal sem ti hitrost, s kakršno duše strmoglavijo v pekel, in grozljivo mučenje, ki jih doleti, da bi posvaril tiste, ki ne verujejo, da obstaja.

Na milijarde duš je že tam, in toliko jih vstopa vsak trenutek, da so se ti zdele kot ploha padlih zvezd, kakor neurje s točo, ki pada v jezero ognja.

Prav tako sem ti pokazal šok in radost na obrazih teh duš, ko so bile v zadnjem trenutku iztrgane in rešene. Tako je zaradi trpljenja, ki ga sprejmejo duše žrtve za rešitev takšnih duš pred peklom.

Najprej si videla grozo in nato strah na njihovih obrazih, ko sprevidijo Resnico glede svojega poslednjega počivališča. Nato ti je bila pokazana radost na njihovih obličjih, ko so spoznali, da jim je bilo prizaneseno.

Milijarde duš, ki so že v peklu, so tiste, ki so me v časa svojega življenja na zemlji brezsramno zavrnile. Mnogi so bili pametni, inteligentni ljudje, na vplivnih položajih sveta, ki so si zelo prizadevali doseči, da se Božja Beseda ni slišala. Številni so bili odgovorni za poboje na tisoče nedolžnih ljudi. Božje otroke so morili brez en same trohice kesanja v svojih srcih. Počenjali so nagnusna dejanja, ta so vključevala spolne sprevrženosti, ki so žaljive za Boga in ki se Mu gnusijo.

Mnogi med njimi so s posvetnimi dejavnostmi povzročili preganjanje Božjih Cerkva, v nekaterih primerih pa so se pridružili sovražniku v črnih mašah, kjer so častili zver.
To so duše, ki jih rešuješ, Moja hčerka. Tisti s počrnelimi dušami in kamnitimi srci.

V peklu je desetkrat več duš kot v Vicah. Milijarde duš v peklu, vse na različnih stopnjah, po številu za triintridesetkrat presegajo tiste v Nebesih.

Ni lahko priti v Nebesa, in potrebna je velika predanost, da svoje duše pripravite za vstop skozi vrata.

To je čas Resnice. Resnica ni vedno prijetna, toda nujno je, da jo vsi Božji otroci razumejo.

Vendar pa je Moje Usmiljenje veliko. Kadar ga prosite zase, bodo vaše molitve uslišane. Kadar prosite, da bi bila rešena kakšna druga duša, še zlasti v času njene smrti, bo vaš klic uslišan. Če ne prosite za Moje Usmiljenje, le-to ne more biti dano.

Ob Opozorilu bo Moje Usmiljenje izlito preko vse zemlje. Tedaj Me morate prositi za Moje Veliko Usmiljenje, da vas bo zaščitilo.

Za tiste, ki zavrnejo Moje Usmiljenje, bo to po njihovi lastni svobodni volji.

Moje Usmiljenje je obilno, kljub temu pa tako malo ljudi prosi zanj.

Vaš Jezus