888. Bog Oče: Otroci, samo še malo časa nas loči od Velikega Dne

Petek, 23. avgust 2013

Moja najdražja hčerka, medtem ko si svet prizadeva, da bi osmislil obup, ki ga izkuša, vedi, da se morajo vsi ti pretresi zgoditi, preden v Svoje Pribežališče privedem vse tiste, ki Me ljubijo.

Otroci, kmalu boste spoznali, Kdo Sem Jaz. Tisti med vami, ki ste negotovi glede Mene, boste končno videli Resnico, in to vam bo prineslo globok mir. Zlo v svetu sedaj narašča in nadenj se spušča prevara. Rotim vas, morate biti močni, saj zdaj pričakujem dan, ko se bo pričela prenova, in vsi Moji otroci bodo našli uteho na Dan, ko Se bo Moj ljubljeni Sin razodel.

To, kar doživljate zdaj, je bitka med Mojo Nebeško Hierarhijo in satanom ter vsemi njegovimi demoni.
To je za mnoge med vami zastrašujoče in žalostno, toda vedite, Jaz bom posredoval, da bom olajšal vašo bolečino. Vedite, da ste Moji in da bom svetu prinesel mir, ko ga bom očistil okuženosti.

Otroci, samo še malo časa nas loči od Velikega Dne, in četudi se mora zgoditi še veliko stvari, pri čemer bodo raztrgali Sveto Ime Mojega Sina, bo to hitro mimo. Zdaj se morate ozirati v prihodnost, saj je ta sijajni dragulj tako čudovit, da boste na Dan, ko boste vstopili v Novo Dobo Miru, pozabili vse preganjanje, ki ga je hudobec prizadejal svetu. Ravnati morate tako, kot vam naroča Moj Sin. Ostati morate mirni, ko se vam razodevajo Pečati, ki so vsi v vaše dobro in dobro tistih, za katerih duše vas prosim, da rotite Moje Usmiljenje.

Če se boste držali Mojih Zapovedi in živeli svoje življenje v edinosti z Mojim Sinom, boste že na pol poti. Če boste ostali zvesti Zakramentom in odklonili sodelovanje v poganskih ritualih, ki častijo zver, si boste pri Meni pridobili veliko naklonjenost.

Pojdite in si zapomnite, da sem Jaz Vsemogočni in da je vsa Oblast Moja. Kmalu bom uničil brezbožne in vam odstrl Moj Novi Raj. Bodite potrpežljivi. Zaupajte Vame. Sledite Mojemu Sinu in sprejmite Darove, ki vam jih On in Njegova ljubljena Mati, Brezmadežna Devica Marija, prinašata v obliki Križarskih Molitev in Medalje Odrešenja.

Končno sprejmite Moj Pečat kot enega največjih Darov, ki sem ga dal človeštvu, odkar sem mu podaril Življenje. Ponovno dajem Življenje s Svojimi Posebnimi Milostmi, kadar se trdno oklepate Pečata Živega Boga. Vsem, ki imajo Pečat, je podarjeno mesto v Novem Raju.

Ljubim vas, otroci, toda Jaz Sem vaš Oče in moram dovoliti te preizkušnje, saj Mi bodo pomagale iztrebiti tiste, ki se nikoli ne bodo ločili od zveri. Čas, ki ga porabim, da poskušam pridobiti njihova srca, ustvarja strašno in sovraštva polno bitko z milijoni padlih angelov in demonov, četudi gre samo za eno samo dušo.

Ostanite potolaženi, vedoč, da Jaz blagoslavljam vse vas, ki ste čistega in ponižnega srca. Ljubim vse vas, zato nikoli ne smete obupati, ko se zdi vse brezupno, kajti Moja Oblast pomeni, da je uničenje zla pod Mojim Nadzorom. Vse svoje zaupanje morate postaviti Vame, še zlasti v tem času, ko čutite, da je Moja Pravičnost stroga.

Vaš ljubljeni Oče
Bog Najvišji