871. Mati Odrešenja: Ne pristajajte na strpnost do poganov, da zavzamejo Božje cerkve

Torek, 6. avgust 2013

Moj otrok, nikoli ne smeš poslušati tistih, ki napadajo ta Sporočila Blagoslovljene Trojice, ker te bodo odvrnili od tega Dela. Zapomni si, to Poslanstvo bodo napadali bolj kot katero koli drugo, in sicer zaradi njegove resnosti. Posmehovanje, norčevanje in kritike se bodo nadaljevale vse do zadnjega dne, ko boš prejela Poslednje Sporočilo.

Načrt diskreditirati ta Sporočila se bo zaostroval in sovraštvo bo naraščalo, zato prosim, bodi pripravljena. Teh Sporočil ne morejo prezreti niti verujoči niti neverujoči, zakaj Božja Beseda nikoli ne bo ostala neopažena. Sovraštvo proti Bogu v svetu je trenutno vsepovsod in tisti, ki oznanjajo Njegovo Besedo v teh časih, bodo trpeli.

Resnico so vedno zavračali, odkar je v začetku Bog pošiljal Svoje preroke, da bi posvaril Njegove otroke glede nevarnosti poganstva. Poganstvo je nasprotje Resnice – Božje Besede. Tiste uboge duše, ki častijo lažne bogove, zelo jezijo Mojega Očeta. On je ljubosumni Bog, zakaj po Njem so se začele vse stvari. On je Vsemogočen. On je ljubeči Bog, toda Njegovega Srda se je treba bati, ko pogani preganjajo tiste, ki Ga ljubijo.

Kadar se Božji otroci – tisti, ki verujejo Vanj in ki Ga molijo po Njegovem preljubem Sinu, Jezusu Kristusu, poskušajo združiti z vsemi dušami, vsemi religijami, morajo biti zelo pazljivi. Bog hoče, da se vsi Njegovi otroci ljubijo med seboj, ne glede na raso, veroizpoved ali narodnost. Česar pa On ne bo dovolil, je to, da bi kristjani sprejeli pogane v svoje cerkve. Ko se bo to zgodilo, bodo neverniki izbrisali vse sledove krščanstva. Žaljivo do Boga je vzeti Resnico – Božjo Besedo – in pustiti prostor lažem, da jo onesnažijo.

Božji preroki so svarili človeštvo pred nevarnostmi sprejemanja poganstva, saj vodi v popolno uničenje. Ko se bo to zgodilo, bodo narodi, ki dovoljujejo vstopiti tej gnusobi v svoje cerkve, iztrebljeni, in zanje bo le malo Usmiljenja.

Ne pristajajte na strpnost do poganov, da zavzamejo Božje cerkve. Nikoli ne smete pozabiti velike Žrtve, ki jo je napravil Bog, ko je poslal Svojega edinega Sina, da bi vam prinesel odrešenje. Dan, ko sprejmete prakse drugih cerkva, ki niso od Boga, ali ko pokažete spoštovanje do poganov, je dan, ko boste Resnici obrnili hrbet.

Imejte svoje oči odprte in molite, da vas vaše cerkve ne bodo prisilile, da se odrečete svoji zvestobi Jezusu Kristusu.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja