872. Bog Oče: Antikrist je zdaj pripravljen, da se razodene

Sreda, 7. avgust 2013

Moja predraga hčerka, svet se mora pripraviti na prihod največjega sovražnika človeštva, odkar so bili Moji otroci postavljeni na to Zemljo.

Antikrist je zdaj pripravljen, da se razodene, njegov načrt pa je tak: Počakal bo, dokler ne bodo vojne divjale vsepovsod. Nato bo nastopil in vzpostavil lažni mir v državi Izrael, tako da jo bo združil s Palestino v maloverjetnem zavezništvu. Vsi ga bodo zasipali s hvalo. Ne bo pa se zaustavil pri tem, saj bo nadaljeval s tempom, ki bo osupnil mnoge, in bo dosegel mirovne sporazume v številnih državah, opustošenih od vojne. Spet ga bodo milijarde ljudi po vsem svetu slavile in nato občudovale z izredno predanostjo.

Zatem se bo vse zdelo dobro. Zelo kmalu se bo pričel ukvarjati z dobrodelnostjo in se bo povezal z glavnimi svetovnimi bankami, da bo vzpostavil novo, mogočno finančno institucijo. Številna podjetja in politični voditelji bodo postali vpleteni v njegove mnoge načrte. Kmalu bo ustvarjena nova ostudnost v imenu zagona svetovnega gospodarstva. To bo novi Babilon, središče vse moči, iz katerega bodo trgovali svetovna elita in bogati. Dojemali ga bodo kot vir veselih novic, tako da bodo od tega ljudje imeli korist v vseh pogledih, od zaposlitev in domov, v katerih živijo, do hrane, s katero preživljajo svoje družine.

Vsa slava bo obdajala antikrista. Potem bo skupaj z lažnim prerokom sklenil globalno partnerstvo, ki bo predstavljeno kot največja humanitarna pobuda. Svet bo pozdravljal ta novi Babilon in vsakdo bo glasno zahteval, da hoče poskusiti in si izboriti vsaj malo vpliva v njegovem središču.

Vsem bo rečeno, da je novi Babilon namenjen poveličevanju velikega, zavzemanju za okolje, sprejemanju matere zemlje in odpravi revščine v svetu z izobiljem, ki se bo cedilo iz njegovih zlobnih ust.

Ko se bo to zgodilo, bo Roka Mojega posredovanja svet vrgla s tečajev. Ne bom stal ob strani, ne da bi posvaril Svoje otroke glede posledic sprejemanja te gnusobe, skovane v globinah pekla in vsiljene človeštvu. Moja velika znamenja bodo dana, da bom pokazal vsem tistim, ki sprejmejo in odobravajo to žalitev v Mojem Svetem Imenu.

Stresel bom svet in ta se bo zamajal. Nihče ne bo mogel prezreti Mojega posredovanja. Potem bom vrgel ogenj na eno tretjino Zemlje. Kmalu bo opaziti lakoto, toda ne zaradi Moje Roke – ampak bo posledica antikristovega načrtnega onesnaženja Zemlje. Ko bodo on in njegovi pajdaši zagrešili hudobijo nad nič hudega slutečimi v številnih državah, bom udaril nazaj.

Čeprav bo to trpljenje težko prenašati, se ne bojte, otroci, zakaj kratko bo. Moja Ljubezen je velika do vseh vas, toda Moja Pravičnost je nagla in Moje kaznovanje veliko.

Ne smete sprejeti tega kar bo predloženo pred vas. Ko boste videli človeka miru, antikrista, prejemati priznanja in nagrade za svoja velika dela v državah, opustošenih od vojne, vedite, da je Moje Posredovanje blizu.

V vseh časih morate ostati v edinosti z Mojim Sinom, Jezusom Kristusom, in moliti, da vam bodo Zakramenti dostopni po zvestih duhovnikih in duhovščini v časih preizkušnje, ki so pred vami.

Moja Volja se bo zgodila.

Nič ne more in ne bo preprečilo izpolnitve Poslednje Zaveze, kjer bo Moj Sin Vladal v Miru.

Vaš ljubljeni Oče
Bog Najvišji