939. Kača daje antikristu posebna sporočila, ki jih ta skrbno beleži

Sreda, 16. oktober 2013, ob 23:27

Moja draga ljubljena hčerka, najbolj nesveta trojica, sestavljena iz Mojih treh sovražnikov, lažnega preroka, antikrista in zmaja, to je satana, se bo zdaj vzdignila v kljubovanju zoper Presveto Trojico. Vedite, da ima na tisoče in tisoče zagrizenih učencev, in ko se približuje ta čas, se bodo dogajale številne skrivne ter nagnusne ceremonije v počastitev kače.

Tako pazljiva je kača, da ne razkrije svojega pravega jaza, njene resnične zlobne namere zoper katerega koli Božjega otroka so zakrinkane, pred svojimi maloštevilnimi izvoljenimi izbranci pa sebe predstavlja kot očarljivega, čudovitega kneza, pri čemer se pred njimi prikazuje na najzapeljivejši način. Tako, kot so Moji lastni izbrani preroki deležni sporazumevanja, tudi kača daje antikristu posebna sporočila, ki jih ta skrbno beleži in jih nato deli s svojo hierarhijo na Zemlji. Ta sporočila vsebujejo navodila za oskrunitev Moje Cerkve v pripravah na to, da bo antikrist zasedel svoj prestol ter preslepil svet, tako da bo ta verjel, da je on Kristus, Odrešenik sveta.

Pazite zdaj, vi vsi, ki ne upoštevate tega opozorila. Kmalu se bodo mnogi Moji učenci, ki Me ljubijo, ki pa ne verujejo v ta Sporočila, soočili s hudo nevarnostjo. Načrt, kako vas speljati stran od Mene, se je pričel, in če ne ostanete previdni ter čuječni, vas bodo zvabili v brlog teme. On, antikrist, bo oponašal vsak vidik Mojega Božanstva, ki mu ga razkriva kača. Ona, kača, je opazovala Moje Križanje, in samo ona ima vedenje o podrobnostih, ki so spremljale ta strašni dogodek. Norčevala se bo iz Mene, tako da bo svojim zagrizenim slugam naročila, naj v obratni smeri rekonstruirajo obrede v Moji Cerkvi. Vzeli bodo Mojo Besedo ter Ji dodali nove opolzke dele, da bi častili zver, mnogi pa ne bodo razumeli pomembnosti tega.

Če se igračkate s hudičem in se mu daste na razpolago, bo to vodilo do hudih preizkušenj. Ponavljajte zlobne besede, ki jih bo zasejal med vami, pa boste njemu odprli svojo dušo. Obožujte ga, tako da boste ljubili antikrista, ko se bo naduto šopiril pred vami, pa ga boste namesto Mene postavili v svoja srca. Vse, kar sem vas Jaz učil, bo od zadaj naprej, postavljeno na glavo in obrnjeno narobe. Ker toliki ne razumejo zares Mojih Naukov in ker so tako redki med vami pozorno prisluhnili Evangelijem, kar zadeva dogodke pred Mojim Drugim Prihodom, ne boste nič pametnejši kot prej.

Oh, kako se Moje Srce trga, ko vam moram razkrivati te novice. Kako Si želim, da vam ne bi bilo treba trpeti na ta način. Toda, obljubljam vam, da bom Jaz olajšal vašo bolečino, hudičeva vladavina pa bo hitro mimo, ko bo nastopila.

Moje Usmiljenje bo izkazano dušam, ki se bodo po nedolžnem zapletle v to parodijo Mojega Božanstva. Žal pa se bodo tisti, ki verjamejo, da bodo vladali v raju, ki jim ga obljublja zapeljivec, znašli vrženi v ognjeno jezero, kjer bodo trpeli vso večnost. Tam ne bo nikogar, ki bi jim pomagal, kajti požrli bodo laži, zasnovane za to, da bi pridobile njihovo zaupanje, kar bo imelo za posledico izgubo številnih duš, ki bodo slepo sledile njihovi lažni doktrini.

Molite za Usmiljenje do tistih, ki jih bo zapeljal kralj teme.

Vaš Jezus