989. Ne morete posredovati Resnice, če vaš ego išče priljubljenost

Torek, 10. december 2013, ob 23:00

Moja draga ljubljena hčerka, kako Me boli, ko vidim, da toliko ljudi verjame lažni ponižnosti, ki se skriva za humanizmom, ki ga tako zelo odobravajo tisti v Moji Cerkvi.

Moja Vloga kot Odrešenik in Zveličar človeškega rodu je bila zdaj pozabljena. Lažna ponižnost znotraj Moje Cerkve bo še naprej vidna, vsi pa bodo ploskali tistim, ki se zavzemajo za materialno blagostanje tistih, ki so v stiski. Vse to bo privedlo do lažne religije.

Kdaj ste se vi, ki sebe imenujete Božji služabniki, odločili zamenjati Resnično Božjo Besedo z vašo lastno pomanjkljivo interpretacijo le-te? Kdaj ste se odločili nadomestiti krščanstvo s humanizmom, kjer se ne omenja Mene? Mar ne veste, da nič ne pride iz tistega, kar ne prihaja od Boga? Kako malo ste se naučili in kako nespametni ste, če mislite, da lahko vaša tako imenovana dobra dela – v osredotočanju na materialno blagostanje – kdaj koli nadomestijo Resnico.

Kadar zanemarjate svojo prvenstveno vlogo – najpomembnejši nauk, da rešujete duše Božjih otrok – potem nikoli ne morete trditi, da ste Moj služabnik. Kako lahko vam je pozivati k reševanju ubogih, nesrečnih in ekonomsko prikrajšanih članov vaše družbe. S tem, ko hodite po zgrešeni poti, na kateri iščete občudovanje sveta za svoja tako imenovana dobra dela, pa pozabljate najpomembnejšo vlogo, za katero ste bili poklicani. To je, da služite Meni, vašemu Jezusu. Ne gre za iskanje osebne priljubljenosti v Mojem Svetem Imenu. Kaj koristi komur koli, da ima materialno udobje v življenju, če pa ne more rešiti svoje duše? Če strmite k temu, da bi vas, preko javnih dejanj, ki so namenjena, da postanete priljubljeni, občudoval sekularni svet, potem ne nosite Mojega Križa. Če Me ne posnemate, potem ne morete govoriti v Mojem Imenu. Ne morete posredovati Resnice, če vaš ego išče priljubljenost.

Kadar pozabljate Žrtev, ki Sem jo storil, da bi rešil vaše duše, tedaj Mi ne morete služiti. Kadar duhovnik pozabi na razlog, zakaj je postal Moj služabnik, je njegov padec iz milosti desetkrat večji od padca običajne duše. Kajti kadar se loči od Mene, za seboj potegne duše, na katere vpliva in ki zaupajo njegovi presoji. Poslušajte zdaj, Moji služabniki, ta Moj Klic k rešitvi vseh tistih duš, za katere ste odgovorni preko Zakramenta Svetega Reda: Kadar ne uspete ponavljati, česar ste bili naučeni, ne učite Resnice. Kadar širite humanizem in spodbujate duše znotraj svoje škofije naj delajo enako, zavračate Mene. Mene, Jezusa Kristusa, nadomeščate z željo ne le spodbujati socialno pravičnost, marveč tudi iskati občudovanje za vaša dobra dela v očeh drugih. Njihovo občudovanje in vaša želja biti priljubljeni pomenita, da nič več ne služite Meni. Kadar Mi nič več ne služite, si dovolite pasti v zmoto, in kmalu Me sploh ne boste več priznavali na način, kot bi Me morali.

Samo peščica, izvoljeni, Mi bodo služili vse do poslednjega Dne. Na tisti Dan bodo mnogi od tistih, ki sebe imenujejo služabniki v Moji Cerkvi na Zemlji, jokali ter Me kriče rotili, naj jim izkažem Usmiljenje. Do tedaj Mi bodo izgubili na milijarde duš in mnoge od teh duš se bodo tako zelo zapletle v gnusobo, da jim ne bo uspelo dojeti resnico o svoji usodi, dokler ne bo prepozno.

Zbudite se tisti, ki ste vznemirjeni zaradi občutka zapuščenosti in zmede, ki vas obdaja kot Moje služabnike v tem času. Vedno ostanite trdno zakoreninjeni v Resnici. Zapomnite si svojo vlogo kot Moji sveti služabniki, ki je, da hranite Mojo Čredo z Resnico ter zagotovite, da prejema Hrano, potrebno za rešitev njenih duš.

Vaša naloga je, da Mi privedete duše.

Vaš Jezus