988. On, antikrist, bo govoril številne jezike, toda niti ena beseda latinščine ne bo prišla iz njegovih ustnic

Ponedeljek, 9. december 2013, ob 19:46

Moja draga ljubljena hčerka, Moj Čas je blizu. Bolj ko se približuje Veliki Dan, več znamenj bo videti v svetu.

Mož, ki ga bodo svetu predstavili kot »človeka miru«, se pripravlja, da Me bo oponašal na vse mogoče načine. On do potankosti pozna Sveto Pismo, zaradi svojega izvora pa bo Besede izgovarjal od zadaj naprej, tako da bo njihov pomen obrnjen. Iz njegovih ust bodo prihajala bogokletja, herezije, laži in oskrunitev Moje Besede. Vsakogar bo navdušil s svojim znanjem o vseh stvareh, ki so Svete. Navajal bo izseke iz Mojih Naukov, ki jih bo strastno oznanjal iz vsakega sekularnega odra na svetu, dokler se ljudje ne bodo vzravnali in ga poslušali.

Mnogi bodo govorili: »Kdo je ta človek, ki govori s takšno modrostjo? Kdo je on, ki se na svet obrača z ljubeznijo do množic v svojem srcu? Ali je on Gospod Bog, Jezus Kristus?« se bodo spraševali, ko mu bodo pripisani številni čudeži. In ko bo pristopal k oltarjem z ostalimi Mojimi sovražniki, ki bodo oblečeni kot sveti Božji služabniki, ga bosta povsem sprejemali obe ločini v svetu – resnični verniki ter pogani.

On, antikrist, bo sprevračal Resnico in izrekel laž, da je on Jaz ter da prihaja, da bi vam prinesel odrešenje. Razglašena bo laž, da prihaja v mesu. Nikoli ne bo namigoval na Jezusa Kristusa – Ki je prišel v mesu – z Njegovo smrtjo na Križu, ker je to nemogoče. Ne, to dejstvo bo razglasil v obratni smeri. Dejal bo, da je v tem času končno prišel v mesu. Veliko jih bo verjelo, da je on Kristus. On, antikrist, bo govoril številne jezike, toda niti ena beseda latinščine ne bo prišla iz njegovih ustnic.

Zver bo malikovana, medtem ko bom Jaz, Resnični Odrešenik sveta, pozabljen, Moja Beseda pa poteptana. Nikoli ne smete verjeti lažem, ki jih bo izrekla zver, ko bo prevzetno sedel v templju, postavljenem zato, da bi ga častili.

Vaš Jezus