1317. MATI ODREŠENJA: VPLIV SEKULARNEGA SVETA JE PODOBEN VPLIVU VELIKEGA POTOPA

Nedelja, 25. Januar 2015 ob 14:40

Moji dragi otroci, Dar Razločevanja prihaja po Moči Svetega Duha in ni podeljen z lahkoto. Potrebno si ga je zaslužiti. Podeljen je samo tistim, ki so zedinjeni s Kristusom in ki ne podlegajo skušnjavam, ki jim jih hudobec postavlja na pot. Hudobec ne more zapeljevati tiste, ki so blagoslovljeni s tem Darom.

Gorje zavedenemu človeku, kajti podlegel bo neresnicam. Prevare prihajajo od samega satana in tistih, ki jih on zasužnjuje. Tistim, ki ne sprejemajo, da Jezus Kristus obstaja, se bo zdelo skoraj nemogoče prestati satanov dim, ki zaslepuje prav vsakega izmed vas. Krivi ste za greh napuha, ki vas uničuje. Kateri koli Božji sveti služabnik, ki odtava stran od Resnice bo vodil vse tiste, ki se obračajo na njega za vodstvo, na krivo pot. Zaradi tega bo pretrpel veliko kazen na Sodni Dan.

Vpliv sekularnega sveta je podoben vplivu velikega potopa. Tiste duše, ki bodo dovolile, da vpliv sekularnega sveta spremeni njihovo prepričanje ali stališče glede Božje Besede, se bodo utopile. Prevara je orodje hudobca. Njegov glavni cilj je uničiti Cerkev mojega Sina na zemlji tako, da zapeljuje tiste znotraj nje. Imejte odprte oči za nove spremembe, ki bodo uvedene in katere bodo preklinjale Božje Ime.

Nikoli ne smete dovoliti, da neresnice vplivajo na to, kar vas je moj Sin naučil, kajti moj Sin nikoli ni odstopal od Njegove Pisane Besede in tudi nikoli ne bo. Resnica vas bo držala pokonci v času preizkušenj, ki prihajajo, in ki bodo bičale Cerkev mojega Sina na zemlji. Pripraviti se morate na te čase, kajti skoraj so že tukaj.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja