1316. BOG JE VSENAVZOČ – ON JE POVSOD

Četrtek, 22. januar 2015, ob 20:20

Moja draga ljubljena hči, odpad od vere je zajel svet, svoje lovke pa širi v vsako religijo, kjer častijo Mene, Jezusa Kristusa, kot tudi v tiste religije, kjer častijo Mojega ljubljenega Očeta.

Tisti, ki širijo odpad od vere, to počnejo na neočiten način. Vsiljivec* bo previdno spodbujal duše v sprejemanje lažnega nauka. Zaradi tega bo dve tretjini Kristjanov odpadlo od vere – nič modrejši ne bodo. Vsak Božji Zakon bo spremenjen, da bi ustrezal sodobnemu svetu. Tako prepričljivi bodo Moji sovražniki, obnašali se bodo tako skrbno in ponižno, da bodo prepričali tudi Moje najbolj neomajne in zveste verne, da so te spremembe sprejemljive v Božjih Očeh.

Ko se bodo enkrat Kristjani oddaljili od Resnice, bodo storili greh sprejemanja laži. Kmalu za tem bodo sprejeli lažni nauk in zaradi tega zelo hitro odpadli od Vere. Ko bo prišel pravi trenutek, bo človek pogube prepričal vse Kristjane, ki bodo zavrnili Resnično Božjo Besedo, naj se pridružijo novi svetovni religiji. Na takšen način bo Moja Cerkev križana. A kljub temu bo Božja Luč izlita nad Kristjane in Jude, njihova usta pa bodo, po zgledu Enocha in Elije, oznanjevala Božjo Besedo. To sta dve religiji, kateri bosta tarči za Moje sovražnike in preganjani ter ostro obravnavani, preden jima bodo prepovedali izkazovanje vere na javnih mestih. Sčasoma bodo Moji sovražniki prevzeli njune cerkve in templje. Toda oni, prekriti z Ognjem Svetega Duha, bodo širili Božjo Besedo. Zbrali bodo pogum in moč ter ostali zvesti Bogu.

Duhovniki, zvesti Resnici, bodo nadaljevali z dnevno daritvijo Svete Maše, ki jo bodo opravljali v Mojem Imenu in na način, kot je to bilo zamišljeno od začetka. Tem duhovnikom bo sledil Preostanek Cerkve, razkropljen v vsakem narodu, ki se bodo odzvali Ognju Duha. Božje Moči se ne sme nikoli podcenjevati. Bog bo vodil Svoje otroke v njihovem pohodu naproti zmagi. Odstranil bo vsako vejo, ki zapira njihovo pot. Prekril jih bo s Svojo Nebeško Zaščito in napolnil njihove duše z modrostjo in Resnico.

Bog je vsenavzoč – On je povsod in vidi vse. Satanova moč je zastrašujoča, toda on ni vsenavzoč. Svoj vpliv lahko širi samo preko duš, ki jih uspe zavesti on in njegovi sodelavci. Božja Moč se lahko v trenutku pomnoži v vsak delček sveta. Vsako dejanje; dobro, slabo ali brezbrižno, prihaja iz človekove svobodne volje, ki je pod vplivom bodisi Svetega Duha ali hudobnega duha.

Božja moč bo prevladovala. Na Veliki Gospodov Dan bodo Njegovi sovražniki nemočni, po Roki Mojega Očeta pa bodo vrženi v brezno. Največja kazen se bo spustila nad Božje služabnike, ki pridigajo neresnice. Ker so bili blagoslovljeni z Resnico, a so jo zavrnili v prid namernega odvračanja duš od Božje Besede, bo njihov greh najhujši, zaradi tega pa nikoli ne bodo videli Božje Obličje.

Vaš Jezus

* Jose Mario Bergoglio