1014. Ko Me bodo moji verni, ki bodo nasedli prihajajoči prevari, zanikali, to ne pomeni, da bodo dejali: »Ne verujem v Jezusa.« Ne, pomenilo bo tole

Torek, 7. januar 2014, ob 23:15

Moja draga ljubljena hčerka, tako kot verniki kričijo: »Nič več – ne moremo gledati, kako zlo zmaguje nad dobrim.«, se bo vsa bolečina nenadoma končala.

Očiščevanje od zla zahteva, da se mu dovoli, da se najprej razširi. To je preizkušnja za tiste ljudi s hudobnimi srci, ki jih bo prve potegnilo. Ko planejo v praznino zla, se bodo bodisi uprli bolečini, ki jo bo povzročila v njihovih dušah, ali pa si bodo dovolili biti povlečeni vedno dlje in dlje stran od Božjega Kraljestva.

Duše vernih bodo preizkušane do skrajnosti in mučila jih bo zmeda, ki jih čaka. Mnogi bodo v svojih srcih vedeli, da tisto, kar so verovali, da je resnično, in kar jim je bilo drago, nič več ne velja za Resnico. In tako se ne bodo zmogli odločiti, kaj je od Mene in kaj ni. Njihova vera bo raztrgana, številni pa se bodo znašli zapletene v novem, od človeka izdelanem nauku, ki se nikdar ne bo zdel pravilen. Imeli bodo občutek nelagodja in mnogi ne bodo mogli zaupati svojih strahov tistim, ki so izbrani za Moje svete služabnike. Ne bodo vedeli, na koga se obrniti po Resnico.

Biti bodo morali priča javnemu oznanjevanju, ki bo poveličeval greh, ko bo razglašeno, da je človeštvo slabotno – Bog ve, da je človek, oslabljen zaradi greha, zgolj žrtev. Namesto, da bi morali gledati greh v vsej njegovi zlobnosti, bodo prisiljeni prikimati kot znak svojega strinjanja in sprejeti nove zakone, ki bodo uvedeni v Cerkev. Od njih se bo pričakovalo, da se novim predpisom, ki bodo vse vas pozivali, da spoštujete človekovo individualnost in vašo pravico biti, kar hočete, ter početi, za kar se odločite, poklonijo in jih spoštujejo.

Ko Me bodo moji verni, ki bodo nasedli prihajajoči prevari, zanikali, to ne pomeni, da bodo dejali: »Ne verujem v Jezusa.« Ne, pomenilo bo tole: Izbrali si bodo, v kateri del Mojih Naukov hočejo verovati. Nato se bodo odločili, s katerimi deli se ne strinjajo. Nato pa bodo dejali, da bi se Jezus strinjal s to novo razlago, če bi On danes živel na Zemlji. Oh, kako malo so se naučili in kako jih bo napuh raztrgal. Ko bo kazen padla na njih in ko bodo spoznali, kako so Me žalili, bodo v grozi kričali, ko se bodo iz oči v oči soočili s pravičnostjo, ki jim bo odmerjena.

Na tisti dan, ko bo Resnica razodeta, bodo tisti, ki so si nakopali sramoto in ki so se bojevali zoper Mene, svojega ljubljenega Jezusa, ki jim je zgolj hotel prinesti Usmiljenje – rešeni samo zaradi molitev Moje Preostale Vojske.

Vaš Jezus