1013. Tik pred tem ste, da doživite največjo prevaro, kar jo je satan kdaj koli vsilil svetu

Torek, 7. januar 2014, ob 12:15

Moja draga ljubljena hčerka, Moja Beseda bo ostala nedotaknjena, ker Moji ljubljeni zvesti verni po vsem svetu, ki bodo tvorili Ostanek Moje Cerkve, nikdar ne bodo odstopali od Resnice.

Toliko Mojih vernih se bo zdvignilo in se združili, da bi oblikovali Mojo Preostalo Vojsko v vsaki državi na svetu, vključno s komunističnimi režimi. Sveti Duh je poslan, da prekrije vsakega izmed delčkov te Moje majhne, toda silne Vojske. Kmalu bodo vsi Moji učenci vsepovsod širili preroške Besede, ki se svetu dajejo po tej Misiji. Zdaj se bodo podali ven in med vsemi širili Evangelije, Mojo Besedo in Moje Obljube. Nikdar ne bom dovolil, da bi vera Mojih vernih zamrla in opešala. Vendar pa bo zelo malo duš, ki bodo ostale zveste Besedi, kakor je bila dana človeštvu v Svetem Pismu.

Moja Luč bo kakor sonce sijala na vse tiste kraje, kjer se Moji ljubljeni učenci odzovejo Mojemu Klicu v tem času. To je klic iz Nebes, ki vas vabi, da vzamete Moj Križ in hodite za Menoj, vašim Jezusom, do konca Zemlje. Želim, da Mi boste s tem, ko se boste podali v svet, da bi oznanjali Resnico Presvete Trojice, pomagali zbrati izgubljene, zbegane, tavajoče in tiste, ki Me ne poznajo.

Nagovorili boste vsa verstva in jim izročili Mojo Besedo. Po molitvah, ki vam jih Jaz dajem, bodo blagoslovljeni. Veselite se, tisti, ki veste, da sem Jaz, Jezus Kristus, ki vas kliče v tem času velikih sprememb. Resnično ste blagoslovljeni. Vedite, da je Moja Ljubezen do vas takšna, da vas bom vodil, vas okrepil in vam dal levji pogum v vaši misiji. Govorili boste z ljubeznijo in zgovornostjo, iz vaših ust pa se bo izlival Ogenj Svetega Duha. Ta Dar bo milijone pritegnil nazaj k Meni. Sedaj vas pripravljam, zakaj tik pred tem ste, da doživite največjo prevaro, kar jo je satan kdaj koli vsilil svetu.

Kadar ste z Menoj, boste lahko ubranili svet pred tem, da bi ga preplavila hudobija hudiča v njegovih poslednjih dneh. Ne bo vam spodletelo. Trpeli boste. Soočali se boste z nestrinjanjem, nasprotovanjem in obtožbami krivoverstva, čeprav je vse, na kar boste ljudi spominjali, že vsebovano v Svetih Evangelijih.

Bodite mirni, zakaj Moji Darovi vas bodo ohranjali v času te bitke. Zdaj ste pripravljeni, kajti Moji sovražniki, ki čakajo, da se predrzno razkrijejo svetu, bodo kmalu postali znani. Tedaj bo čas, da se izpolni Moj poslednji Načrt za odrešenje človeštva.

Jaz sem v vas, z vami in Jaz vedno prebivam v vaših srcih in dušah.

Vaš ljubljeni Jezus