1007. Kadar poskušate na novo napisati Božjo Besedo, ste krivi bogokletja

Ponedeljek, 30. december 2013, ob 20:06

Moja draga ljubljena hčerka, kadar dvomite v Mojo Avtoriteto, zanikate Resnico. Kadar oporekate Moji Besedi, ki je vklesana v kamen, tedaj ne sprejemate Resnice. Kadar poskušate na novo napisati Božjo Besedo, ste krivi bogokletja. Svet je bil posvarjen, da nihče – noben sveti služabnik, nobena izvoljena duša, noben prerok – nikdar ne more dodajati ali odvzemati Besedi, zapisani v Knjigi Mojega Očeta (Svetem Pismu). Vendar pa se bo natanko to zgodilo, ko bodo tisti, ki zatrjujejo, da so izbrani voditelji v Moji Cerkvi na Zemlji, posegali v Resnico. Ta dan je zelo blizu. To je dan, o katerem ste bili posvarjeni. Kajti kdor koli, ki si drzne posegati v Besedo, pravi, da je nad Bogom. Tisti, ki s svojim obnašanjem in s svojimi dejanji trdijo, da so nad Bogom, nikoli ne morejo biti Moji zastopniki.

Ker je vera človeštva tako šibka in ker obstaja malo vednosti o Novi Zavezi, bodo mnogi preslepljeni, da bodo herezijo (krivoverstvo) sprejeli kot Resnico. To bo njihova poguba.

Moje Posredovanje bo preko izlitja Svetega Duha, da bom razsvetlil tiste, ki Mi ostanejo zvesti. Torej, preizkus bo tole. Če resnično verujete v Moj Obstoj, Mojo Misijo, Moje Križanje, Moje Vstajenje od mrtvih in Obljubo Odrešenja, potem nikoli ne boste izpodbijali Moje Besede, ki vam je izročena v Svetem Pismu. Če samo za trenutek verjamete, da bi Jaz blagoslovil kakršno koli novo interpretacijo Mojih Evangelijev, Božjih Zapovedi in vsega, kar sem vas učil, da bi ustrezala moderni družbi, potem se zelo hudo motite.

Dan, ko vam bo voditelj, ki pravi, da vodi Mojo Cerkev na Zemlji, povedal, da določeni grehi nič več niso pomembni, je dan začetka konca. Kajti to bo dan, na katerega morate biti pozorni. To bo dan, ko bo Moja Cerkev vstopila v dobo teme. Na tisti dan nikoli ne smete biti v skušnjavi, da bi Me zatajili – da bi zanikali Resnico. Laži nikoli ne morejo nadomestiti Resnice.

Vaš Jezus