1006. Vsem vam je bila izročena Resnica, toda mnogi ste jo pozabili. Dolgočasi vas. Prezahtevna je.

Nedelja, 29. december 2013, ob 19:48

Moja draga ljubljena hčerka, ko sem ti od začetka razodeval skrivnosti Knjige Resnice, sem ti povedal, da je bila ta Knjiga napovedana preko prerokov – skupaj trem – kar predstavlja Presveto Trojico. O teh rečeh ti ne pripovedujem zato, da bi te strašil. O teh dejstvih ti govorim zato, da boš popolnoma zaupala Vame.

Moja hčerka, Načrt Mojega Očeta za širjenje spreobrnjenja se je pričel tisti trenutek, ko se je začela ta Misija. To spreobrnjenje je, v času velikega odpada, otopelosti in sramotne brezbrižnosti do Božje Besede, zelo potrebno. Božjim otrokom je bila Resnica izročena v Najsvetejši Knjigi (Svetem Pismu), toda velik del tega, kar je v njej vsebovanega, ima le malo vpliva na ljudi v današnjem svetu. Kako bi le? Tako mnoge odvrača svet zabave, jih je zlahka mogoče nasmejati in se hitro oklenejo česar koli, kar daje užitek. Celo Resnica Stvarjenja človeka je bila zanikana. Namesto tega so Resnico zamenjali z absurdnimi verovanji v številne lažne bogove, ki so jih sami ustvarili. Njihova prakticiranja magije in zlobno poigravanje z okultnim so pritegnili pozornost mnogih ter podžgali domišljijo tistih, ki v svojem življenju iščejo senzacionalizem.

Potem obstajajo tisti, ki zlorabljajo svoje poznavanje duhovnega sveta in ki so povzročili, da so mnoge duše odtavale stran od Mene. Da bi si pridobili moč z duhovnimi darovi, pa te duše namesto tega privabljajo hudobnega duha, kadar kličejo duhove tistih, ki so prišli v pekel. Ti duhovi jih bodo samo potegnili v mrežo, iz katere se nikoli ne bodo rešili. Tisti, ki se poigravajo z new age praksami, s čarovništvom, tarot kartami in z jasnovidnostjo, bodo vzrok strašnih stisk, ki bodo prizadele druge, čeprav v številnih primerih nimajo nikakršne vednosti glede škode, ki jo povzročajo. Vsi takšni ljudje, ki postavljajo lažne bogove pred Edinim Resničnim Bogom, so krivi poganstva – gnusnega zločina – ker so poznali Resnico, preden so se odvrnili od nje.

Nato so tu tisti, ki preklinjajo druge, ko se igrajo s satanizmom. Tako izprijeni so, da se iz Mene neprestano norčujejo in počenjajo takšna zlobna dejanja, ker so že sklenili pakt s hudičem. Nič, kar Jaz naredim, jih ne bo spremenilo. Oh, kako točim tako bridke Solze nad temi ubogimi zavedenimi dušami.

Potem so tisti, ki Me sicer poznajo, ki pa le malo časa preživijo v Moji Družbi. Prinašajo Mi veliko žalost, kajti svoje duše imajo za samoumevne. Prepričani so, da imajo naravno dano pravico do Večnega Življenja, vendar pa ne verujejo, da si jo morajo zaslužiti. Številni so tako zaverovani vase, da se ne trudijo z Zakramenti in redkokdaj upoštevajo Deset Zapovedi, saj ne verjamejo, da veljajo zanje v tem času. Večina ne verjame v pekel ali Vice. Hodijo po zelo nevarni poti. Kmalu bodo še huje zavedeni, ko bodo hranjeni z novim zvodenelim naukom, ki jo bodo uvedli Moji sovražniki. Veliko molitve potrebujejo zdaj.

Končno pa so tukaj tisti, ki so Mi najbližji in ki so poučeni v vseh Svetih rečeh. To so duše, ki Mi prinašajo veliko tolažbo in na katere se opiram. Vendar pa so med njimi taki, ki ne živijo Resnice. Pridigajo Resnico, vendar pa ne uresničujejo osnov Mojih Naukov. Bližnjih ne ljubijo tako, kot bi morali. Zviška gledajo na tiste, za katere so prepričani, da so manj poučeni glede vseh svetih zadev kot oni sami. Nekateri se imajo za več od drugih in bolj priljubljene pri Bogu. Ti hinavci Me najbolj jezijo, ker ne vidijo, kako grešijo v Mojih Očeh.

Tako torej vidite, Resnice se nikdar ne sme jemati za samoumevno. Vsem vam je bila izročena Resnica, toda mnogi ste jo pozabili. Dolgočasi vas. Prezahtevna je – preveč zamudna – kajti mnogi Resnico vidite kot nekaj, kar nič več ni pomembno v vaših zaposlenih življenjih danes. Mnogi med vami Me boste zatajili in Me nato naposled v celoti zavrnili, ko vas bodo tisti, ki vas hočejo speljati proč od odrešenja, hranili z lažmi. Zaradi tega se morate ponovno naučiti Resnice.

Obstaja lahko samo ena Resnica, in to je Resnica, ki jo je Bog določil od začetka.

Vaš Jezus