ŽELIM, DA SE VSI MOJI VERNI POSTIJO OD PRIHODNJEGA PONEDELJKA, DO 15:30 URE NA VELIKI PETEK

Petek, 22. Marec 2013 ob 21.45

Moja draga ljubljena hči, želim, da se vsi Moji verni postijo od naslednjega ponedeljka, do 15.30 ure na Veliki Petek.

Celo majhen del posta vam bo vsem prinesel vpogled v Moj Odrešenjski Načrt in kako Mi lahko pomagate rešiti duše vseh grešnikov.

Po postu boste ponovno postali celoviti. Ko boste očistili vaše telo, bo vaš duh prenovljen. Želim si tudi, da prejmete Zakrament Spovedi, ali kakršno koli obliko sprave vam je na voljo. Prosim, če ne morete prejeti tega Zakramenta, potem sprejmite Dar, ki sem vam ga dal po Popolnem Odpustku nekaj časa nazaj.

(Torek, 31. Januar 2012 ob 22.30
To molitev morate moliti sedem zaporednih dni in dan vam bo dar popolne odveze in Moč Svetega Duha.

O moj Jezus, ti si Luč sveta.
Ti si Ogenj, ki se dotikaš vseh duš.
Tvoje usmiljenje in ljubezen ne poznata mej.
Nismo vredni Žrtve, ki si jo storil s Svojo smrtjo na Križu
Kljub temu vemo, da je Tvoja Ljubezen do nas večja od ljubezni, ki jo imamo mi do Tebe.
Podeli nam, o Gospod, Dar Ponižnosti, da bomo vredni Tvojega Novega Kraljestva.
Napolni nas s Svetim Duhom, tako da bomo korakali naprej in vodili Tvojo Vojsko, da bo oznanjala Resnico Tvoje Svete Besede in pripravila naše brate in sestre za slavo Tvojega Drugega Prihoda na Zemljo.
Častimo te.
Slavimo te.
Darujemo ti sami sebe, svoje žalosti in trpljenja, kot dar Tebi za rešitev duš.
Ljubimo Te, Jezus.
Usmili se vseh Svojih otrok, kjerkoli se nahajajo. Amen.)

Nato želim, da se Mi v Duhu pridružite, kot če bi bili skupaj z Mojimi apostoli pri Moji Zadnji Večerji. Z Menoj boste delili nekvašen kruh ter jedli pri Moji mizi. Vi, Moji verni, lahko, s svojo svobodno voljo, delite z Menoj, Moj Kelih Trpljenja, če bi se odločili sprejeti Mojo ponudbo.

Če boste to sprejeli, boste, v spravo za grehe umrljivega človeka, rešili milijone duš. V zameno za vaš dar trpljenja, bom izkazal Usmiljenje najtrdovratnejšim grešnikom.

Tukaj je Križarska Molitev za vas, če želite deliti Moj Kelih Trpljenja. Zmolite jo trikrat, ko boste lahko, ampak po možnosti v katerem koli času posta.

Križarska Molitev (103) Da delim Kelih Trpljenja s Kristusom

Dragi Jezus, pred Teboj, k Tvojim Nogam, padam na obraz, da za dobro vseh narediš z menoj, kar želiš. Naj s Teboj delim Tvoj Kelih Trpljenja. Sprejmi ta moj dar, da boš lahko rešil uboge duše, ki so izgubljene in brez upanja. Vzemi me v telesu tako, da lahko delim s Teboj Tvojo Bolečino. Drži moje srce v Svojih Svetih Rokah in zedini mojo dušo s Seboj. Po svojem daru trpljenja dopuščam, da Tvoja Božanska Navzočnost preplavi mojo dušo, da boš lahko odkupil vse grešnike in združil vse Božje otroke na veke vekov. Amen.

Ta vaša žrtev, ki jo boste darovali Meni, Jezusu Kristusu, Odrešeniku vsega človeštva, mi bo omogočila, da izlijem Svoje Veliko Usmiljenje na ves svet.

Še pomembneje, rešil bom tudi tiste, ki Me sovražijo. Vaše molitve in žrtve so njihova edina rešitev, kajti brez njih, bi jih hudobec uničil.

Če ne želite prenašati to trpljenje, vam bom podelil velike blagoslove in vas prosil, da še naprej vztrajate z Menoj, na Mojem potovanju, da prebudim svet iz svojega spanca in zato, da lahko odpravim tančico prevare, ki ga pokriva.

Vaš Jezus