NUJNO POTREBUJEMO PROSTOVOLJNE PREVAJALCE KNJIGE RESNICE

NUJNO POTREBUJEMO PROSTOVOLJNE PREVAJALCE, KI LJUBIJO JEZUSA – NJEGOVO SVETO BESEDO, DA NAM POMAGATE PRI PREVAJANJU KNJIGE RESNICE IZ ANGLEŠČINE V SLOVENŠČINO, KATERA JE BILA NAPOVEDANA V SVETEM PISMU PO PREROKU DANIELU IN EVANGELISTU JANEZU. (Dan 10,21), (Raz 5)

GOSPOD NAS PREKO KNJIGE RESNICE PRIPRAVLJA NA NJEGOV DRUGI PRIHOD, KI JE BLIZU – BLIŽJE KOT SI LJUDJE PREDSTAVLJAJO.

TA SVETA SPOROČILA IZ NEBES (KNJIGA RESNICE) SO KRITIČNO POMEMBNA, DA JIH DOBI SLEHERNI POSAMEZNIK V ROKE IN JO PREBERE, SAJ BOG PODARJA ZELO POSEBNE MILOSTI PREKO NJIH OZ. PREKO KRIŽARSKIH MOLITEV – NAJMOČNEJŠIH MOLITEV DANIH IZ NEBES ZA TE POSLEDNJE ČASE V KATERIH ŽIVIMO.

MOLIM IN VAS PROSIM, DA SE ODZOVETE JEZUSOVEMU KLICU ZA REŠITEV DUŠ PRED PEKLENSKIM OGNJEM.

JEZUS VAM BO STOKRATNO POVRNIL IN VAM PODARIL VEČNO ŽIVLJENJE V NOVEM RAJU NA ZEMLJI, KI SI GA NITI PREDSTAVLJATI NE MORETE, TAKO VELIČASTNA,PREČUDOVITA IN NEOPISLJIVA PRIHODNOST NAS ČAKA, ČE SE BOSTE ODZVALI NJEGOVEMU LJUBEČEMU KLICU PREKO KNJIGE RESNICE. 

JEZUS JE REKEL, DA SE NAJMOČNEJŠA NAVZOČNOST BOGA SVETEGA DUHA V TEH ČASIH IZLIVA RAVNO PREKO KNJIGE RESNICE.

KAKRŠNE KOLI TEŽAVE IMATE, S KAKRŠNIMI KOLI STISKAMI IN TRPLJENJEM SE SOOČATE, PRIDITE K NJEMU, KI VAS LJUBI Z VEČNO LJUBEZNIJO PREKO KRIŽARSKIH MOLITEV IN VAS BO POŽIVIL, VAM DAL MOČI IN BLAGOSLOVIL NA VSEH PODROČJIH VAŠEGA ŽIVLJENJA.

VZEL VAS BO V NAROČJE IN LJUBKOVAL, TAKRAT PA BOSTE SPOZNALI DA STE VSE SVOJE ŽIVLJENJE V RESNICI ISKALI SAMO NJEGOVO POPOLNO LJUBEZEN, KI BO IZPOLNILA VSAK KOTIČEK VAŠEGA RANJENEGA IN PRIZADETEGA SRCA. 

BOG JE LJUBEZEN. 

Prosim, kontaktirajte me pod privatno sporočilo na mojem Facebooku ali na email tisti, ki želite pomagati Jezusu pri tem Svetem Poslanstvu za rešitev duš:

[email protected]

god-shaped-hole