892. Za vsako zlo dejanje vojne in terorja jih bo Bog vrgel ven ter jih udaril, da bodo mrtvi kot kamen

Torek, 27. avgust 2013

Moja draga ljubljena hčerka, svet je na tem, da bo pretrpel strašne vojne in sovraštvo se bo širilo ter okužilo mnoge narode. Nemiri in delitve bodo prisotni v večini držav in tedaj bodo ljudje spoznali, da so se časi neverjetno spremenili.

Čutiti bo globoko vznemirjujočo tesnobo in ljudje bodo stežka ugotavljali, komu zaupati. Tako satan okužuje Božje otroke, ko jih hujska enega proti drugemu. Samo tisti, ki verujejo v Resničnega Boga, bodo našli uteho, kajti vedeli bodo, da jih bosta njihova vera in ljubezen do Mene ohranila močne.

Goreče morate moliti, tako da bo prevara, ki je nastopila in je vzrok številnih vojn, razkrinkana, kakršna v resnici je – poskus ustvarjanja globoke razklanosti in sovraštva, da bi dosegli nadzor. Moj Oče bo kaznoval zatiralce, ko bodo nedolžnim prizadejali razdejanje in bolečino. Ubijejo in pohabijo lahko mnoge, toda Moj Oče jih bo pokončal zaradi njihove hudobije.

Tisti, ki so prepričani, da lahko ustvarjajo vojne in preslepijo svet, ne bodo imeli veliko časa za hvalisanje s svojim zlobnim početjem. Njihova usoda je zapečatena. Posredovanje Božje Roke bo videti povsod po svetu. Za vsako zlo dejanje vojne in terorja jih bo Bog vrgel ven ter jih udaril, da bodo mrtvi kot kamen.

Vojna, ki je delo človeških rok, uničuje življenje mesa. Kazen Mojega Očeta pa prepreči, da bi bil življenju duše podarjen Dar odrešenja.

Vaš Jezus