895. Vsepovsod bo veliko veselje. To bo trajalo 100 dni

Petek, 30. Avgust, 2013

Moja draga ljubljena hčerka, prosim zagotovi da vsak narod sliši Moje Prerokbe, tako da se lahko pripravijo na čudovito, prenovljeno Zemljo – Novi Raj. Vsak Božji otrok je upravičen do svoje dediščine in zato morajo začeti, kot da bi se pripravljali na veliko poroko, načrtovati za ta Velik Dan.

Kličem Jude, Muslimane in Kristjane, kakor tudi vsako drugo veroizpoved, da Me poslušate zdaj. Niti eden izmed vas ne bo neprizadet zaradi hudobije antikrista. Ampak če se pripravite zdaj, boste postali imuni na trpljenje, ki ga bo povzročil v svetu, s tem da sprejmete Pečat Živega Boga in ga hranite v svojih domovih.

Ko spoznate Božjo Besedo, Resnično Besedo, se morate zaustaviti in poslušati, zakaj vodila vas bo do Novih Nebes in Nove Zemlje. Ta Novi Raj čaka in postal bo dom milijardam duš, vključno s tistimi, ki čakajo v stanju Vic in v Nebesih. Združil bom vse tiste, katerih srca so odprta za Božje Poveljstvo, kateri čutijo Ljubezen Mojega Usmiljenja.

Prosim, ne bojte se tega Dneva, saj vam bo prinesel srečo, mir in veselje. Moje Kraljestvo vas bo osupnilo, zaradi svoje osupljive lepote. Mnogi od vas se bojite Mojih Sporočil, ker mislite da Drugi Prihod pomeni smrt – konec. Ampak to bi bilo napačno domnevanje.

Tisti izmed vas, ki k Meni pridete voljno brez karkšnihkoli pogojev, s ponižnostjo in ljubeznijo, ne boste doživeli fizične smrti. Namesto tega se boste v hipu našli v vašem novem okolju. To vas bo na začetku šokiralo in hitro se boste ozirali okoli sebe ter iskali svoje ljubljene, katere boste našli. Toliko duš bom rešil, da boste s svojimi družinami, vključno s tistimi, ki so že z Menoj v Nebesih, katere ljubite in tistimi, ki jih bom sprostil iz ognja Vic.

Vsepovsod bo veliko veselje. To bo trajalo 100 dni. Moj Novi Raj bo imel samo eno religijo, Novi Jeruzalem, kjer bom dnevno češčen. Vse bo združeno s Sveto Voljo Mojega Očeta. Dvanajst narodov bo, ampak samo en jezik, kajti ne bom dopuščal razkola.

Imenoval bom voditelje in v vsakem narodu ne bo pomanjkanja hrane, vode, domov ali življenja. Nobene smrti ne bo, zakaj vsem tistim, ki bodo vstopili bom podelil Večno Življenje. Vsi narodi bodo sodelovali skupaj za širjenje Božje Besede, in sreča, ki je danes na Zemlji ni mogoči doseči, bo eden izmed največjih Darov, ki vam ga bom podelil. Zelo boste ljubljeni in ljubili Me boste, kot vas ljubim Jaz.

Mnogi izmed vami se boste srečali z vašimi družinami izpred prejšnjih rodov, ki segajo več stoletij nazaj. Rodovi se bodo nadaljevali in tako boste videli poroko vaših sinov in hčerk in rojstvo popolnih Božjih otrok – vsak Blagoslovljen z velikimi Milostmi. Imenovan bo vodja Moje Cerkve in njegovo ime je Peter, zakaj obljubil sem da bo oblikoval Mojo Cerkev na Zemlji. In tako bo v Novem Raju na čelu Moje Cerkve.

Oh, če bi vam le lahko pokazal kaj leži pred vami, bi jokali solze veselja in si izbojevali svojo pot do Vrat. Zato vas vse prosim, ignorirajte tiste, ki vas bodo poizkušali zaustaviti v vašem prizadevanju za Večno Življenje. Ingorirajte tiste, ki vam govorijo da Jaz ne Obstajam. Ne verjemite tistim, ki uporabljajo Mojo Sveto Besedo, da bi vas prepričali da ne govorim z vami zdaj preko teh Sporočil.

Morate se boriti za vse vas, da boste dobili to slavno dediščino, zakaj noben človek nima pravico da zanika drugemu to veliko dediščino, ki pripada vsakemu posamezniku, ne glede na to kako počrnele so njihove duše. Dajem vam orodja, da mi prinesete duše iz vsepovsod, tako da lahko skupaj uničimo delo satana in se hitro premaknemo v Novi Svet.

Moj mir naj bo z vami.

Vaš Jezus