900. Vaše življenje je zgolj bežen trenutek v vaši celotni življenjski dobi. V izgnanstvu ste.

Torek, 3. september 2013

Moja draga ljubljena hčerka, Moja največja želja je, da Kličem ljudi po vsem svetu, ki so Me izrezali iz svojega življenja, naj se vrnejo k Meni. Številne duše, ki jih je vodila misel, da naj Bog dejansko ne bi Obstajal, so se odločile, da pozabijo Name, svojega ljubljenega Jezusa. Skrbi me za te uboge, zbegane ljudi, ker jih srčno ljubim in pogrešam njihovo družbo.

Če ste odtavali stran od Mene in če težko uskladite svoje dojemanje hitrega modernega sveta s preprosto vero Vame, Jezusa Kristusa, potem Mi dovolite, naj vam pomagam razumeti. Od Mene ste ločeni zaradi greha. Kadar greh pokvari vašo dušo, se nanjo spusti tema in zarad tega oteži sprejemanje Božje Luči. Ko se to zgodi, vaše srce postane zakrknjeno. Nato se vmeša vaš razum, in tedaj boste zmotno verjeli, da Bog ne bi mogel Obstajati, ker logika narekuje, da Ga ne more biti.

Vaše življenje je zgolj bežen trenutek v vaši celotni življenjski dobi. V izgnanstvu ste. Resnica se nahaja v prihodnosti, ko se boste končno v svojem naravnem stanju vrnili domov k Bogu. Razumem, kako težko je za človeka, da Mi ostane blizu, ko se na Zemlji sooča s tolikimi motnjami, skušnjavami in temo.

Kadar se vam zdi, da ne morete občutiti Moje Navzočnosti ali Moje Ljubezni, želim, da zmolite tole Križarsko Molitev (119): Za občutenje Jezusove Ljubezni

Jezus, pomagaj mi, tako zbegan sem.
Moje srce se ne more odpreti za Tebe.
Moje oči Te ne morejo videti.
Moj um Te blokira.
Moja usta ne morejo izrekati besed, da bi Te potolažila.
Mojo dušo pokriva tema.
Prosim, usmili se me, ubogega grešnika.
Brez Tvoje Navzočnosti sem nemočen.
Napolni me s Svojimi Milostmi, tako da bom imel pogum, da se obrnem Nate, da Te rotim za Usmiljenje.
Pomagaj mi, Svojemu izgubljenemu učencu, ki Te ljubi, a ki nič več ne čuti ljubezenskega vzgiba v svojem srcu, da spregledam in sprejmem Resnico. Amen.

Ni lahko biti v edinosti z Menoj. Vztrajati morate, dokler v svoji duši ne občutite Moje Navzočnosti. Kličite Me, in jaz bom pritekel ter objel vašo ubogo nesrečno dušo in vas vzel, vas vodil ter vas privedel do večnega zveličanja. Ne glede na to, kaj ste storili, se Me nikoli ne smete bati poklicati. Odzovem se vsakemu grešniku, ne glede na to, kdo je. Niti eden med vami ni brez madeža greha. Pričakujem vaš klic.

Vaš Jezus