VABILO NA SEMINAR KNJIGE RESNICE

JEZUS in MARIJA VABITA VSE SLOVENCE NA SEMINAR KNJIGE RESNICE, KI BO POTEKAL V NEDELJO 20. OKTOBRA 2019, PRIČETEK OB 13:00 uri.

NA SEMINARJU BOSTE LAHKO KUPILI TUDI KNJIGO RESNICE – DRUGI DEL.

ZA PRIJAVO NA SEMINAR POKLIČITE (ALI MI NAPIŠITE SMS SPOROČILO) NA TELEFONSKO ŠTEVILKO:  064 263 966

KO SE BOSTE PRIJAVILI NA SEMINAR, VAM BOM POVEDAL LOKACIJO SEMINARJA.

MOLIMO ZA BLAGOSLOV SEMINARJA* IN DA BI SVETI DUH, DUH LJUBEZNI IN RESNICE, PRITEGNIL SRCA VSEH SLOVENCEV K RESNICI BOŽJE BESEDE, KI JO NAŠ LJUBLJENI ODREŠENIK, JEZUS KRISTUS DAJE VSEMU ČLOVEŠTVU PREKO KNJIGE RESNICE  Z NAMENOM, DA BI SE LAHKO USTREZNO PRIPRAVILI NA VELIKO OPOZORILO, KI JE PRED VRATI IN NA DRUGI KRISTUSOV PRIHOD OZIROMA NA NOVI RAJ NA ZEMLJI KJER NE BO VEČ NIKAKRŠNEGA ZLA TEMVEČ SAMO ČISTA LJUBEZEN, MIR IN HARMONIJA MED BOGOM IN LJUDMI, KAKOR JE BILO V ZAČETKU TAKO ZDAJ IN VSELEJ IN VEKOMAJ.

NE DOVOLITE SATANU, DA VAS ODVRNE OD KNJIGE RESNICE. SATAN V TEH ČASIH UPORABLJA CELO TEOLOGE, DUHOVNIKE, ŠKOFE IN TUDI DOBRONAMERNE VERNIKE, DA BI PREPRIČAL DRUGE LJUDI IN VERNIKE, DA KNJIGA RESNICE NI OD BOGA AMPAK OD NJEGA, SATANA, KRALJA LAŽI.

NE PODLEGAJTE SATANOVIM PRETKANIM LAŽEM, TEMVEČ ODPRITE SVOJA SRCA ZA NAJVEČJI DOKAZ BOŽJE LJUBEZNI, KI NAM GA TROEDINI BOG DAJE SEDAJ V OBLIKI KNJIGE RESNICE!

PREBERITE SI TO SPOROČILO OD JEZUSA KRISTUSA, DA BOSTE SPOZNALI KAKŠNE PREČUDOVITE STVARI JE PRIPRAVIL BOG TISTIM, KI GA LJUBIJO:

NOVI RAJ: IMELI BOSTE ČISTO TELO, NERAZPADLJIVO, BREZ BOLEZNI, FIZIČNE SMRTI IN STARANJA

* Molimo od danes, 10. oktobra 2019, naprej Devetdnevnico k Svetemu Duhu za blagoslov Seminarja – eno desetko Rožnega venca, ki je Svetega Duha poslal.