919. Štirje mogočni imperiji se bodo pojavili kot glavni izvor, od koder se bo obvladovalo vojne

Sobota, 21. september 2013, ob 12:22

Moja draga ljubljena hčerka, veliko se bo zgodilo v svetu, medtem ko moč lažnega preroka narašča in vsakdo, ki si mu bo upal oporekati, bo ignoriran, celo na najvišjih položajih znotraj Moje Cerkve.

Politična razhajanja se bodo odrazila v štirih delih Zemlje. Štirje mogočni imperiji se bodo pojavili kot glavni izvor, od koder se bo obvladovalo vojne. Ko se bo moč teh imperijev povečevala, bodo nadzorovali številne predele sveta, vendar pa ne vseh, saj tega Moj Oče ne bi dopustil.

Vse te države se bodo bojevale med seboj, čeprav bodo zatrjevale, da delujejo skupaj. Z naraščanjem nezaupanja bo vsaka od njih poskušala preseči drugo, in sledili bodo spopadi. Uničile bodo številne dele svojih ubogih narodov. Ljudem, nad katerimi bodo vladale, bo ostalo le malo moči, demokracija pa bo visela na nitki. Prav ti nedolžni in trpeči ljudje so tisti, ki jim bo dana Božja Zaščita, če imajo Pečat Živega Boga.

Nikdar ne podcenjujte tega zastonjskega Daru od Boga. Pečat Živega Boga vas bo obvaroval pred telesno in duhovno smrtjo med vojnami. Prosim, da ga posredujete kolikor je mogoče kar največjemu številu ljudem v vsakem narodu.

Egipt in Sirija se bosta zapletla v boj za oblast, kar bo imelo posledice za Izrael. Sovražniki Judov so številni. Vse vojne, ki bodo imele za cilj ti dve državi ter ju bodo vključevale, bodo privedle do poslednje bitke, v katero bo vpleten Izrael, in ti bodo prestajali najhujši genocid, kar ste mu bili priča od druge svetovne vojne dalje.

Padec in vzpon Jeruzalema sta napovedana, te bitke pa se morajo zgoditi, preden se izpolnijo prerokbe.

Vaš Jezus