SPREOBRAČAJTE DRUGE OB VSAKI PRILOŽNOSTI

Velikonočna nedelja 24. april 2011 ob 20:30

Moja draga, ljubljena hčerka, danes je pomemben dan. Z Mojim Vstajenjem od mrtvih sem izpolnil Svoje obljube, ki sem jih dal človeštvu, da bi vas pritegnil k Luči Nebes. Vstanite zdaj in pridite k Meni in vašemu odrešenju.

Moji otroci,  spreobračajte druge ob vsaki priložnosti. Ko boste šibkim dušam pojasnjevali Moje Nauke in jim izkazovali ljubezen, boste dosegli spreobrnjenje teh duš. Preplavil vas bom z velikimi blagoslovi. To je zelo poseben Dar od Mene in predstavlja dejanje velikega usmiljenja z vaše strani.

Moji otroci, spreobrnjenje bo rešilo duše. Ko se zgodi spreobrnjenje, se to potem razširi na prijatelje in sorodnike tiste osebe, ki se je spreobrnila. Spreobrnjenje ustvarja spreobrnjenje. Ni pomembno če se vam posmehujejo ali če z vami ravnajo kot da govorite neumnosti. Za to delo je potrebno veliko poguma, Moji ljubljeni, zvesti verni. Vsakič, ko boste pogumno vstali in pojasnjevali Moje Nauke drugim, vam bodo ljudje prisluhnili. Čeprav se vam bodo nekateri smejali in se bo zdelo, da vas ne jemljejo resno, pa bodo globoko v sebi prisluhnili temu, kar želite povedati.

Ko bo Sveti Duh deloval preko vas bodo ljudje čutili vzgib v svojem srcu, a ne bodo vedeli zakaj. Tako jih boste pritegnili k sebi. Nekateri ljudje se bodo počasi odzvali, toda bodite potrpežljivi. Malo po malo bodo začeli popuščati. Najprej vam bodo postavili vprašanje, ki se bo nanašalo na to kaj je prav in kaj narobe. Takrat se bo spreobrnjenje ukoreninilo. Nikoli ne prenehajte širiti Resnice Mojih Naukov. To ni potrebno početi tako, da pridigate. Namesto tega je lahko zelo prefinjeno. Spreobračajte druge v svojem vsakdanjem življenju preko navadnih pogovorov. Tako bodo ljudje bolj dovzetni.

Moji otroci, šokirani boste zaradi odziva ljudi, še posebno tistih, ki živijo v laži in temi. Na vaše besede se bodo odzvali na agresiven in posmehujoč način. Spraševali vas bodo ali resnično verjamete v takšne neumnosti. Potem vas bodo zmerjali in žalili. Vaša inteligenca bo postavljena pod vprašaj. Obtoževali vas bodo, da ste se obrnili k religiji zaradi osebnih težav. Od časa do časa se boste počutili v zadregi in se boste morda težko branili. Ostanite tiho v takšnih situacijah. Nato jim od časa do časa postavljajte vprašanja.

Vprašajte te duše: »Zakaj se tako počutite?« Več vprašanj kot jim boste postavili, bolj se bodo ti ljudje začeli poglabljati v svoje lastne odgovore. Vse ljudi ne boste prepričali o Resnici. Vendar pa vas bo vsako vaše vztrajno prizadevanje povzdignilo v Mojih Očeh. Pojdite, Moji otroci. Spreobračajte v Mojem Imenu in obdaril vas bom z mnogimi, mnogimi milostmi.

 Vaš ljubljeni Odrešenik
Jezus Kristus