943. Ostati morate spokojni, pomirjeni, toda s trdno odločenostjo, da še naprej oznanjate Sveto Besedo, ki jo vsebujejo Evangeliji

Nedelja, 20. oktober 2013, ob 12:07

Moja draga ljubljena hčerka, Jaz želim razodeti vsem vam, Mojim ljubljenim apostolom – tistim, ki živite na Zemlji in ki oznanjate Mojo Sveto Besedo – da se morate okleniti Mene, vašega Jezusa, kot še nikoli poprej. Ti časi, ki so pred vami, bodo težki, in vsi vi, ki ostanete v Meni, z Menoj ter za Mene, boste odgovorni za ohranjanje Plamena Moje Luči pri življenju v prihajajočih temačnih dneh.

Moji dragoceni otroci, ostati morate spokojni, pomirjeni, toda s trdno odločenostjo, da še naprej oznanjate Sveto Besedo, ki jo vsebujejo Evangeliji, po vsem svetu. Vi, Moja Preostala Vojska, boste privedli vse Božje otroke k Meni ter jih boste pomagali rešiti pred sapo zla, ki bo zajela milijone duš. Vi ste Moji in hodite v Božji Luči, tlakujoč pot za svet, da bo rešen.

Moje Milosti se izlivajo na vas, Moji ljubljeni apostoli, in ko enkrat veste, da vas Jaz vodim ter popolnoma zaupate Vame, vam nič ne bo škodovalo. Če pa bi si dovolili postati voljni sluge prevare, potem vas Moja Zaščita ne bo varovala. Tiste, ki stopite na stran lažnega preroka ter antikrista,bo ulovil satan in vas ne bo izpustil. Tiste, ki hodite vštric z Mojimi sovražniki in požirate kelih kače, bo ta uničila, če se ji boste drznili oporekati.

Upoštevajte zdaj Moje svarilo – če stopite na stran zveri in izrečete nesveto prisego, da boste častili herezijo, potem se vam bo zelo težko iztrgati iz njenega groznega primeža. Molite, da boste imeli modrost, da bi videli Resnico.

Vaš Jezus