832. Obtoženi boste spletkarjenja proti Moji Cerkvi, a vaš edini zločin bo zagovarjanje Resnice

Nedelja, 30 Junij 2013, ob 23.10

Moja draga ljubljena hčerka, niti za en trenutek se ne bo hudobec zaustavil v preganjanju tistih, ki Me ljubijo. Ko so duše blizu Mene in ko njihova ljubezen do Mene raste,, jih bo on vedno poskušal speljati stran od Mene.

Ko rešujete duše po vaših molitvah, bo hudobec vso svojo jezo uprl proti vam in počutili se boste prizadeto zato, ker boste postali tarča kritik, še posebno s strani tistih, ki jih ljubite. Morate se navaditi na to prizadetost in žalost ko hodite za Menoj in ko sprejemate Moj Poseg preko teh Sporočil. Ta bodo povzročila strašno bičanje, zakaj ta Sporočila bodo odgovorna za odrešenje več kot 7 milijard ljudi.

Ko hudič ve, da izgublja duše, bo uporabil kakršenkoli način, ki je potreben, da ustvari dvome v glavah tistih, ki so Mi zvesti in potem bo ustvaril strašno trenje med Mojimi vernimi. Prepoznati morate delo hudiča, za to kar je in vedite, bolj kot ste preganjani, zaradi tega ker ste sprejeli Mojo Roko Usmiljenja, da sledite Resnici. Samo Božja Beseda, ko je predložena na najmočnejši način – ko Sveti Duh postane očiten med skupinami Božjih otrok – se bo hudobec najbolj boril. On, Satan, je besen zaradi te Misije. Tisti, ki dvomite v Mojo Besedo, ki vam je dana v tem času, vedite sledeče:

Samo Moja Beseda lahko povzroči takšno ogorčenje, celo med tistimi, ki verujejo Vame in ki sledijo Moji Naukom. Niti eden izmed vas ni imun za napade. Vi, Moji dragoceni verniki, se boste znašli na samem vrhu biča zlobnih jezikov, usmerjenih proti Meni. Pljuvali vas bodo, smejali in se norčevali iz vas. Obtoženi boste spletkarjenja proti Moji Cerkvi, a vaš edini zločin bo zagovarjanje Resnice. Tisti, ki so se zavzemali za Božjo Besedo in ki so zavračali odstop od Resnice, so vedno trpeli zaradi tistih, ki so se postavljali, kot najbolj izbrani Božji predstavniki, pred tistimi ubogimi dušami, ki so me resnično ljubili.

Obstaja razlika med tistimi, ki trdijo da so bolje ozaveščeni in zaradi tega več vredni, da sodijo druge v Mojem Imenu, kot tisti, ki Me preprosto ljubijo. Samo takrat, ko sledite Mojemu Zgledu, lahko vstanete in razglašate svojo ljubezen do Mene. Jaz ne bi nikoli rekel, da je en človek boljši od drugega – zakaj vsi ste grešniki. Kljub temu ne bi nikoli sprejel tistih, ki morda vse vejo kar je za vedeti o Meni in ki razglašajo njihovo premoč nad drugimi. Tisti, ki pravijo, da Me poznajo in žalijo drugega v Mojem Imenu, Me resnično sploh ne poznajo.

Hudič napolnjuje duše z egom, ponosom in jezo. To so tri lastnosti preko katerih boste vedeli, da je prisoten v duši, ko poizkuša utišati druge duše, ki razglašajo Resnico o Bogu. Kako bodo te duše trpele, še posebno zdaj, medtem ko se ta, najbolj pričakovana Misija, odvija med vami! Vsak izmed vas, ki se odzove Mojemu Klicu, se bo moral soočiti z zlorabo in javnim posmehovanjem, ki vam bo vzelo sapo – tako zloben bo izliv sovraštva. Želim si, da razumete, da ne boste vi tisti v katere bo sovraštvo usmerjeno, ampak v Mene. Satan si želi utišati Moj Glas, medtem ko sega do vas, da bi vas rešil iz njegovega hudobnega načrta, ki je bil skrbno načrtovan že tako dolgo časa. Nobene zmage ne more biti za zver ampak on ve kako Jaz trpim, ko iztrga duše od Mene. Ne dovolite, da bi vas to vmešavanje zaslepilo za Resnico.

Resnica bo rešila vašo dušo in ko širite Resnico, Mi bo prinesla več duš. S temi sredstvi bom premagal zver. Zaščiteni boste pred vsem zlom, vendar pa boste trpeli sramoto s tem, da boste označeni za nespametne. In vse zato, ker Me ljubite.

Vaš Jezus

Dodaj odgovor