903. Noben Moj sveti služabnik ne sme nikogar obsojati v Mojem Imenu

Četrtek, 5. september 2013

Moja preljuba hčerka, kako malo tistih, ki verujejo v Boga, ali ki Me sprejemajo kot Sina Človekovega, Me resnično ljubi. Pravijo, da Me, toda številni ne živijo v skladu z Mojimi Nauki. Ne morete govoriti, da Me ljubite, in nato obsojati druge. Ne morete istočasno z osornimi besedami prizadeti bližnjega, nato pa trditi, da Me ljubite.

Kdo med vami je brez greha? Kateri izmed vas se povišuje pred Menoj in potem grdo govori zoper bližnjega? Nikoli ne boste mogli trditi, da govorite v Mojem Imenu, če obrekujete bližnjega. To je žalitev za Boga, in tisti, ki se tako obnašate, žalite Mene. Tisti, ki zlobno govorite o bližnjem, kadar pravite, da Me branite, se zgolj ločujete od Mene. Kljub temu mislite, da so vaša dejanja upravičena. Kdaj ste pomislili, da bi Jaz odobraval takšno vedenje, in zakaj ste prepričani, da imate oblast počenjati te stvari?

Če ste zavezani Moji Službi in nato izrekate surove besede zoper katerega koli od Božjih otrok, storite hud greh. Noben Moj sveti služabnik ne sme nikogar obsojati v Mojem Imenu. Morda se spoznate na Moje Nauke – morda imate veliko znanja o vsem, kar vsebuje Knjiga Mojega Očeta, toda kadar v Mojem Imenu obrekujete bližnjega, vas bom zavrgel. Zelo se boste morali spokoriti, da bi znova iskali Mojo Naklonjenost, in celo tedaj, dokler Me ne rotite, da vam odpustim, bo minilo veliko časa, preden boste primerni za to, da zopet pridete pred Mene.

Vaš Jezus