957. Moji zvesti učenci, vključno z duhovniki in s svetimi služabniki vseh krščanskih veroizpovedi, Mi bodo še naprej tesno stali ob Strani

Petek, 1. november 2013, ob 23:17

Moja draga ljubljena hčerka, hudobni duh se širi in vpliva na vse, ki silovito nasprotujejo tem Sporočilom. To bo vodilo k več hudobije, lažem in do potankosti dodelanim spletkam, zasnovanim, da bi zaustavile to Misijo. Ne smeš se ozirati na tiste z zlobnimi jeziki in tiste, ki jih razjeda duhovno ljubosumje, ki bi storili vse, da bi poskusili ter uničili to Moje Poslanstvo, da vsem prinesem odrešenje.

Povem vam, vsem, ki hodite za Menoj, ta Sporočila so preveč pomembna, da bi posvečali kakršno koli pozornost tistim, ki vas sovražijo v Mojem Imenu. Kajti merijo Vame, Jezusa Kristusa. Zapomnite si to. Toda njihov napuh bi jih prepričal, da tako ravnajo, ker Me ljubijo. Vedeti morajo, da Jaz nikdar nikomur ne bi v Svojem Imenu dovolil govoriti takšnih laži ali širiti podlih govoric o drugi duši.

Jaz, Jezus Kristus, Jagnje Božje, imam Oblast samo za to, da vam v teh časih razodevam Resnico. Resnica bo pretresla mnoge in Resnica bo grenka za použitje, saj je takšne pomembnosti, da jo bodo zmožni sprejeti samo tisti, ki so močni v svoji ljubezni do Mene. Resnica vas bo osvobodila, ne glede na to, kako težko vam jo je prebaviti. Odprla vam bo oči za zlo, kadar se ta zamaskira kot dobro; za hudobne ljudi, ki širijo bogokletje, kadar trdijo, da govorijo Mojo Besedo, in za Moje sovražnike, ki hočejo uničiti Božje otroke.

Številni lažni preroki, razširjeni v vsakem narodu, bodo nastopili, da bi razglašali, da so laži, ki bruhajo iz antikristovih ust, resnica. Prav tako bodo zatrjevali, da je antikrist Jaz. Vse bodo govorili o Evangelijih, kar se bo zdelo točno, in uporabljali bodo odlomke iz Svetega Pisma, vključno z Mojimi navedki, da bi opravičevali svoja nizkotna poslanstva. Toda tisti, ki Me poznate, boste vedno našli laž in herezijo v njihovih tako imenovanih preroških besedah. Oporekali bodo tem Sporočilom in Mojo Besedo razglasili za herezijo. Zdaj je čas, da izključite vse tiste glasove, ki vas pozivajo, da namesto Meni prisluhnete njim. Še naprej se morate opominjati glede Resnice, ki jo vsebujejo Sveti Evangeliji. Poslušati morate Mene, ko vas poučujem.

Vsi tisti, ki so Mojo Cerkev vodili v preteklosti, vsi tisti, ki znotraj Moje Cerkve oskrbujejo Božje otroke z Resnično Božjo Besedo, in vsi tisti, ki bodo ostali zvesti Resnici, bodo kmalu odrinjeni na stran. Katoliška Cerkev bo podala celo vrsto skrb vzbujajočih izjav, zakaj se mora spremeniti ter popraviti vsak del svoje strukture. Kot opravičilo za to, da Mojo Cerkev obrne narobe, bo uporabila grehe tistih znotraj Moje Cerkve in onih, ki so Me izdali. Mnogi Moji sveti služabniki bodo odstranjeni in razglašeni za grešne kozle. Številne bodo poiskali in zoper njihovo dobro ime izrekali neresnice, pa tudi druge obtožbe, preden jih bodo odslovili. Tako bodo mnoge svete služabnike odvrnili proč od Moje Cerkve, da bi omogočili Božjim sovražnikom od znotraj prevzeti popoln nadzor nad njo. Vsako obrekovanje, ki ga bodo sovražniki Boga zagrešili proti Mojim svetim služabnikom, se bo javno pozdravljalo in predstavljalo kot nekaj dobrega, tako da bi dobro ime Cerkve ostalo neomadeževano.

Oh, kako boste vsi zavedeni in kako se bo Resnico prikrivalo, skrilo in nato prezrlo. Vse te spremembe bodo v prihodnosti nastopile naglo, širitev teh reči pa bo osupnila mnoge. Sredi vsega tega bodo zmeda, strah, žalost in velika stiska. Moja Cerkev bo postala tako razdrobljena, da bo uničeno vse zaupanje za njenimi zidovi. To bo vzbudilo velik strah, nato pa bo Katoliška Cerkev postala vodilna sila v novi eni svetovni religiji, in sicer na način, ki se sprva ne bo zdel jasen. Ta nova gnusoba bo razglašala veliko ljubezen do revnih in lačnih tega sveta. Toda ne bo oznanjala Moje Besede, niti ne bo ostala zvesta Moji Cerkvi. Vendar pa bo Moja Cerkev živela še naprej.

Moji zvesti učenci, vključno z duhovniki in s svetimi služabniki vseh krščanskih veroizpovedi, Mi bodo še naprej tesno stali ob Strani. Moj preostanek se bo obdržal in nikoli ne more umreti, zakaj Jaz Sem Cerkev. Mene nikoli ni mogoče uničiti.

Vaš Jezus